Om KALB

Om KALB

Med begejstrede hjerter og skarpe hjerner leverer vi kommunikation, der rykker noget, skaber noget og rører noget.

Vi begynder ofte en opgave med at gå to skridt tilbage. Det gør vi for at sikre, at vi får alle aspekter med og har hele overblikket over din(e) virksomhed, situation og behov, så vi for alvor bliver den samarbejdspartner, du har brug for.

Vi samarbejder både med private og offentlige virksomheder, og gennem tiden har vi løst en lang række opgaver, som spænder vidt indenfor kommunikationsfeltet. En stor del af vores arbejde handler om at sætte de rigtige ord på. Men i allerhøjeste grad om at finde ind til de ord, der flytter holdninger. Og mennesker.

Vores historie

KALBs historie går tilbage til 2007. Dengang var vi et klassisk PR-bureau – i dag er vi et PR- og kommunikationsbureau, der udvikler strategier, koncepter og kernefortællinger. Det kalder vi kommunikation med hjerte & hjerne.

Vi har base i Aabenraa, Sønderborg og Tønder, og vi har kunder over hele landet. Vi indrømmer dog blankt; det sydlige Danmark og grænselandet har en helt særlig plads i vores hjerter. Det er herfra, vores verden går, og det er hertil, vi med stolthed og glæde inviterer både familie, venner og gæster – og ikke mindst vores samarbejdspartnere.

Sådan lever vi i KALBeriet:

1

Vi er drevet af både hjerte & hjerne i forenelighed. Synergien mellem de to er dét, der skaber resultaterne.

1 Vi er drevet af både hjerte & hjerne i forenelighed. Synergien mellem de to er dét, der skaber resultaterne.

2 Forskellighed er en styrke, og vores løsninger bliver kun bedre, når vi supplerer hinanden med vores forskellige tilgange og verdensbilleder.

3 Relationer er vores vigtige byggesten. Med gode relationer og stort nærvær skaber vi et solidt fundament, der kan overvinde – næsten – alt.

4 Kvalitet, stræbenhed og ordentlighed.

5 Kvalitet, stræbenhed og ordentlighed.

6 Kvalitet, stræbenhed og ordentlighed.

7 Kvalitet, stræbenhed og ordentlighed.

8 Kvalitet, stræbenhed og ordentlighed.

2

Forskellighed er en styrke, og vores løsninger bliver kun bedre, når vi supplerer hinanden med vores forskellige tilgange og verdensbilleder.

3

Relationer er vores vigtige byggesten. Med gode relationer og stort nærvær skaber vi et solidt fundament, der kan overvinde – næsten – alt.

4

Smil og god energi smitter. Når vi dyrker glæden – og det lille glimt i øjet – spreder vi positive ringe i vandet hos os selv og vores omgivelser.

5

Udvikling kommer ofte i spring. Vi ved ikke altid, hvor vi lander, men når vi har tillid til hinanden og ved, at vi har hinandens ryg, letter det springet og skubber til udviklingen.

6

KALBeriet insisterer på at være verdens bedste arbejdsplads – det hjælper vi hinanden til at opnå.

Grafisk designer & webudvikler

Joshua Grigoleit

+45 23 63 71 35
joshua@kalb.dk

Partner, Kommunikationsrådgiver & Digital chef

Kirsten Von Wildenradt

+45 20 70 11 77
kirsten@kalb.dk

Direktør & strategisk rådgiver

Marianne Kalb

+45 23 73 10 22
marianne@kalb.dk

Brand designer

Marlene Pabst Fournaise

+45 26 24 66 13
marlenepf@kalb.dk

Kommunikationskonsulent & social media planner

Mia Mogensen Frisk

+45 40 43 00 98
mia@kalb.dk

Bureauhund

Walter Kalb

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.