Digital kommunikation / Webudvikling & SEO

Hvilket indtryk får dine kunder af din virksomhed, når de besøger din hjemmeside?

Webdesign – og udvikling

En hjemmeside er dit digitale ankerpunkt. Det er her, du virkelig kan udfolde din virksomhed, dine produkter og dine services, for som regel laver kunderne et pitstop på din hjemmeside, inden de tager et valg.

Når de er på hjemmesiden, skal de føle sig velkomne – og de må gerne blive et stykke tid. Derfor er webdesignet og brugeroplevelsen betydningsfuld i udviklingen eller videreudviklingen af din hjemmeside. Vi skal holde brugerne i hånden hele vejen og hjælpe dem videre til næste step i kunderejsen – gerne med god struktur, fængende tekster og et indbydende design.

Første step til en ny hjemmeside er derfor at kortlægge dine brugeres behov og dine specifikke ønsker til hjemmesiden med en kravspecifikation. Med den udvikler vi en klar struktur og får fastlagt præcis, hvilke sider der er relevante for dine brugere, så du undgår at forvirre og skræmme dem væk.

Når strukturen er på plads, skal din hjemmeside have tyngde – et visuelt udtryk, der kædes sammen med dit brand, men også hjælper brugeren til at navigere rundt på din hjemmeside. En ekstra hjælp til dette er selve hjemmesideteksten – den fortæller brugeren om din virksomhed og dine produkter, og hvad du forventer af dem, når de besøger siden.

Vi kan selvfølgelig hjælpe og rådgive dig gennem hele webudviklingsprocessen, og vi sparrer også gerne med dig om, hvordan du får din hjemmeside ud at leve, når først den er i luften. Her er en digital strategi et brugbart værktøj, som sætter rammen for, hvordan du anvender dine digitale kanaler til nå dine kunder eller en anden målgruppe.

Design og programmering

Når vi designer og programmerer hjemmesider, tager vi højde for den gode brugeroplevelse, og at der er synergi mellem din hjemmeside og dit eksisterende visuelle udtryk. Dine brugere skal føle sig velkomne, og de skal vide, hvad de skal gøre på hjemmesiden, og hvordan de finder rundt. Her er godt forarbejde alfa og omega, hvorfor vi sammen med dig undersøger brugernes behov og finder dit mål med hjemmesiden. Skal den informere, sælge, bruges som showcase eller noget helt fjerde? Målet er vores rettesnor for både designudviklingen og programmeringsfasen.

Bliv fundet med SEO

De fleste kunderejser starter i dag med en søgning på Google, og ofte er det resultaterne på første side, der vinder, når kunderne skal finde svar på deres søgning. Men hvordan havner du der? Søgemaskineoptimering (SEO) en værdifuld fremgangsmåde – og det er meget mere end selve søgeordene i din hjemmesidetekst. Det er også hjemmesidens loadhastighed, størrelse og billedformat samt interne og eksterne links, hvilket vi selvfølgelig tager højde for i webudviklingen.

Tilbage til teksten: Den skal indeholde relevante søgeord uden at gå på kompromis med læsevenligheden. Derudover skal den være indbydende og relevant i forhold til emnet – og det sikrer vi, når vi skriver tekster til hjemmesider. Er du i tvivl om, hvilke søgeord du bliver fundet på, udarbejder vi også en søgeordsanalyse i forbindelse med tekstskrivningen.

Webudvikling er en proces med flere steps.

I processen arbejder vi blandt andet med:

Kravspecifikation

Mobilvenlighed

Webcontent

Løbende vedligeholdelse

User Experience (UX)

Søgeordsanalyse

Tracking

Konceptudvikling og webdesign

WordPress

SEO

Test og kvalitetssikring

Copywriting

Cases

Lund og Lykkegaard Arkitekter

Lund og Lykkegaard Arkitekter

Virksomheder er altid på en udviklingsrejse, og med Lund og Lykkegaard Arkitekter var vi med på rejsen som rådgivere i deres NextStep-forløb. Vores rolle var at guide dem i at finde helt ind til formålet med deres kommunikation, så de fik redskaberne til arbejdet med markedsføring af deres arkitektvirksomhed.

Se resultatet

scrub box

scrub box

scrub box er et splinter nyt hudplejebrand, der sælger body scrubs og opskrifter baseret på ærlige og rene ingredienser, så mænd og kvinder med omtanke for deres hud kan blande deres helt egen body scrub.

Se resultatet

N.T. Bolig Pavillon

N.T. Bolig Pavillon

Hos N.T. i Tinglev ønskede de at udbrede kendskabsgraden til deres nyeste forretningsområde, N.T. Bolig Pavillon, og på samme tid vedligeholde det lokale kendskab til deres tre andre forretningsområder. De ville gerne øge deres online tilstedeværelse og ønskede at udforske nye digitale platforme og kanaler.

Se resultatet

Digital kommunikation

Digital strategi & organisk indhold

Online kampagner & SoMe

Webudvikling & SEO

Visuel kommunikation

Grafisk design, video & animation