Online og fysiske inspirationsmøder

Kommende begivenheder 2023

Fysisk /
KALB-morgen

Det er vores tilbud til dig om at få et skud kommunikation fra morgenstunden!

Vi holder møderne i Aabenraa og Sønderborg en gang om måneden, henholdsvis torsdag og fredag. Møderne starter klokken 8.00 – og senest klokken 9.15 er du ude af døren igen med et skud kommunikation, ny energi, kaffe i maven og godt humør til at møde dagen, der venter.

Det eneste, du skal gøre, er at melde dig til og dukke op på dagen. Vi sørger for resten.

Online / KALBinar

KALBinar er vores online webinarer, hvor vi én gang i kvartalet inviterer dig til at deltage på Zoom. Det betyder, at du kan se os, uden at vi (og de øvrige deltagere) kan se dig.

Du kan stille spørgsmål til os undervejs, og KALBinaret optages på video og sendes efterfølgende ud til dig og de øvrige deltagere.

Du skal bare tilmelde dig, og så sender vi en e-mail med detaljerne. Du skal blot selv lave kaffen.

KALB-morgen

Vælg den lokation der passer jer bedst

Vi er spækfyldt med viden, som vi deler med dig!

Verden er i konstant forandring, hvorfor vi hele tiden skal være ajour og følge med. Dén viden deler vi naturligvis med dig!

Digital kommunikationNyheder

Apple iOS 15 – endnu en opdatering du skal tage højde for

Apple fortsætter deres kamp for at øge forbrugernes privatliv. De har netop annonceret, at de i sensommeren 2021 lancerer iOS 15-opdateringen. Hvor det med iOS 14-opdateringen var Facebookannoncører der stod for skud, er det nu e-mailannoncørernes tur. Den nye opdatering gør det muligt for personer med Apple produkter, der bruger Apple Mail-app’en, at slå ”Mail Privacy Protection” til.

Læs vores anbefaling

KALBinar

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.