KALB-morgen:

TikTok og Instagram (Sønderborg)

TikTok og Instagram er to forskellige sociale medier, men alligevel er der ligheder, som du kan bruge til din fordel. Bliv klogere på de muligheder, du som virksomhed har på TikTok, der bare stormer fremad, og hvordan du med fordel kan overføre dem til Instagram.

Tænker din virksomhed på at hoppe ud i TikTok eller Instagram, eller er du bare nysgerrig på de to sociale medier, så er denne KALB-morgen lige noget for dig.

Vi kommer med tips og tricks til, hvordan du som virksomhed starter op med organisk indhold på de to sociale medier, og hvordan du kan bruge lighederne til din fordel – og her kommer vi ikke uden om at tale målgrupper, trends, hashtags og algoritmer.

Dine oplægsholdere og vært denne morgen er vores digitale specialister Louise Høegh Jensen, Mia Mogensen Frisk og Marlene Pabst Fournaise, der giver dig et digitalt indspark fra morgenstunden.

Praktiske oplysninger

Dato og tid: Torsdag d. 8. juni 2023 kl. 8.00-9.15 i Domicilet i Sønderborg, Ellegårdvej 36.

Tilmeld dig KALB-morgen her

Skriv til Line på line@kalb.dk, hvis du ønsker at deltage.

Når du tilmelder dig, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedesbrev, hvor du kan følge med i kommende kurser og gratis aktiviteter hos os.

Har du spørgsmål?

E-mail: info@kalb.dk
Tlf: 72 44 11 01

 

Mød din oplægsholder

 

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.