Løgumkloster, den 12. marts 2020

Spred kærlighed – ikke panik // Coronavirus-covid-19

 

Coronavirus-covid-19 har ramt os, og her i KALB følger vi sundhedsmyndighedernes anvisninger. Vi har sendt alle hjem på hjemmearbejdspladserne – foreløbigt i 14 dage til og med fredag den 27. marts. Med løn, naturligvis.

Heldigvis kan vi alle arbejde hjemmefra uden problemer, og vi har siden i fredags været i fuld gang med at hjælpe virksomheder og organisationer med at udarbejde digitale tekster, medarbejder- og kundebreve, ligesom vi rådgiver i kommunikationsberedskaber i forbindelse med corona-situationen. Kontakt os gerne, hvis vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

HUSK i den forbindelse, at det IKKE koster noget at ringe og få et godt kommunikationsråd. I kan fange Kirsten på 20 70 11 77 og Marianne på 23 73 10 22.

Vi har udarbejdet en lille grafik, og sender med den alt det bedste til vores omverden. Husk at alting kun er en overgang, og vi kommer også igennem den krise, som corona har sendt vores samfund ud i. Vi opfordrer til, at vi hjælper hinanden med at sprede kærlighed – ikke panik.

Du er velkommen til at downloade grafikken her og frit bruge den:

 

#spreadlovenotpanic

 

Kærlige hilsner

Kirsten & Marianne – og alle de andre Kalbere

 

 

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.