Skal du have hjælp til dit SEO-arbejde?

Hvor skal du starte …

Hvor skal du starte, når det gælder SEO? Der er flere faktorer, der påvirker din placering i søgeresultaterne – både den tekniske opsætning og selve indholdet på hjemmesiden. Derfor er det ét af de bedste steder at starte.

Dit fundament skal være på plads, da alt andet af dit SEO-arbejde, for eksempel med søgeord på dine undersider, ellers kan være spildte.

For at hjælpe dig på vej i dit arbejde og sikre din placering i søgeresultaterne, tilbyder vi to standardpakker – men vi kan også skræddersy et tilbud til dig afhængigt af dit behov.

Læs om de to pakkeløsninger herunder.

Pakke 1: Teknisk fundament for SEO
Er din hjemmeside søgemaskineoptimeret? Første skridt er at få styr på fundamentet, da det er én af de afgørende faktorer, der har betydning for, om din hjemmeside bliver vist i søgeresultaterne.
Kender du dét? Du har søgt efter et specifikt produkt, og det ser ud til, at du har fundet den helt rigtige side, som har produktet i netop den udgave, du var på udkig efter.

Men da du klikker på linket, tager siden evigheder om at loade. Er det virkelig tiden værd? Nej, du er videre til næste link i søgeresultatet. Dét skal vi undgå på din hjemmeside. Derfor tilbyder vi et tjek af din hjemmesides tekniske fundament med forbedringsforslag.

Vi udarbejder en analyse af din hjemmesides tekniske fundamanet og kommer med forbedringsforslag til følgende:

 • Struktur på siden, dvs. opbygningen med H1, H2, osv., alt-tekster, sidetitler og metabeskrivelser*
 • Hastighed – hvad er din hjemmesides loadhastighed?
 • Mobiloptimering – er din hjemmeside responsiv?
 • Intern linkbuilding*
 • Redirects og duplikeret indhold

*Maksimum fem undersider, som vi udvælger i fællesskab på baggrund af jeres forretningsmål. Vi kan også skræddersy et tilbud, hvis der er flere sider, der har behov for en kærlig behandling.

Pris: 7.500 kroner eksklusive moms.

 

Pakke 2: Bliver du fundet på de rigtige søgeord?
Hvordan er trafikken ind til din hjemmeside? Og hvor længe bliver besøgende i gennemsnit på siden? Er der manglende trafik, eller er folk hurtigt væk fra din side igen, så kan der være udfordringer med de søgeord, du bliver fundet på i søgeresultaterne.
De manglende besøgende kan skyldes, at du simpelthen har valgt at anvende de forkerte ord i dine tekster på din hjemmeside – og er folk hurtigt væk fra siden igen, kan det betyde, at de ikke fik de svar, de søgte efter. Derfor tilbyder vi en søgeordsoptimering af specifikke sider på din hjemmeside, så du bedre kan blive fundet i søgeresultaterne på de søgeord, der er relevante for dig.

Vi udarbejder:

 • En søgeordsanalyse med fokus på seks undersider
 • Indholdsoptimering af fem undersider med fokus på**:
  • Overskrifter
  • Tekst
  • URL
  • Titletag
  • Metabeskrivelse
  • Interne links
  • Billednavne og ALT-tekster.

Denne pakke er inklusiv pakke 1. Det vil sige, at vi tjekker og kommer med forbedringsforslag til hjemmesidens tekniske fundament (se pakke 1), så arbejdet med søgeord ikke er spildt.

**Maksimum fem undersider, som vi udvælger i fællesskab på baggrund af jeres forretningsmål. Indeholder 1 korrekturgang. Vi kan også skræddersy et tilbud, hvis der er flere sider, der har behov for en kærlig behandling.

Pris: 17.500 kroner, eksklusive moms.

Vil du vide mere, så kontakt Mia Frisk på telefon 40430098 eller e-mail: mia@kalb.dk.

 

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.