Bliv praktiKALBer og

styrk dine kompetencer

Har du mod på læring, relationer og udvikling? Som praktiKALBer er der plads til dig og din læring

Stejl læringskurve

I et praktikforløb hos os kan du forvente, at læringskurven er stejl, og din faglige udvikling står højt på dagsordenen.

Du kommer til at arbejde med de samme opgaver som resten af temaet – både vores egne opgaver og kundeopgaver. Dine arbejdsopgaver afhænger af dine personlige kompetencer og interesser, vi kan derfor ikke sige præcist hvilke opgaver, du kan forvente at arbejde med. Det finder vi ud af sammen.

Læs mere om KALB her.

Godt ombord

Som praktikant kommer du godt ombord med vores 14-dages introprogram og buddy-ordning.

I dit introprogram får du indsigt i KALB som virksomhed, du møder hele teamet og får en forståelse for, hvilke kompetencer dine nye kolleger har, og hvilke opgaver de sidder med til dagligt. Du bliver tilknyttet en buddy igennem hele din praktikperiode – det er din go-to person, som tager lidt ekstra hånd om dig, selvom hele teamet selvfølgelig altid har din ryg.

Vores praktikforløb er

opdelt i 3 stærke fagområder

Kommunikation

Er du vild med at skrive fængende tekster?

Som kommunikationspraktikant vil du komme til at jonglere med ord og skrive tekster, der fanger og fortæller. Du vil arbejde med opgaver indenfor SoMe, kampagner, strategi og tekstforfatning. 

Event

Brænder du for eventplanlægning og kultur?

Som eventpraktikant vil du være med til at udvikle, planlægge og afvikle Danmarks nye strikkefestival Masker i Marsken. Under hele forløbet har du et helt hold af kolleger i ryggen, som du arbejder tæt sammen med.   

Grafisk design

Har du et visuelt talent, der skal ud at leve?

Som grafisk praktikant vil du komme til at arbejde med udvikling af visuelle identiteter, opsætning annoncer, magasiner og foldere og skabe content til sociale medier og digitale kampagner.

Ledige praktikant stillinger

/ efteråret 2023

Kommunikationspraktikant

Eventpraktikant

Grafisk praktikant

Administrations praktikant

Mød vores tidligere

superpraktiKALBere

Emma

Praktikant 2022

Allerede en måned inde i praktikforløbet hos KALB har jeg lært så meget. Det er alt fra kundehåndtering, grafiske tricks og planlægning af egen tid til små hacks, som man kun kan lære ude på arbejdsmarkedet. Min udvikling har været mulig, fordi hele teamet har vist tillid til min opgavehåndtering. Samtidig er de åbne og villige til at vejlede på en god og hjælpsom måde.

Karina

Praktikant 2022

Jeg ønskede en praktikvirksomhed, som kunne udfordre mig og samtidig vise mig andre måder at tænke på. Det har været så fedt at føle sig som en del af holdet fra første uge, og jeg synes, at holdet er så imødekommende og skønne at arbejde sammen med. For mig er det vigtigt at prøve selv og måske fejle, og hos Kalb er der plads til at fejle engang imellem.

Emma

Praktikant 2022

Under mit praktikforløb har jeg fået mulighed for at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver, hvilket har styrket mine faglige kompetencer. Jeg har ikke kun udviklet mig på det faglige, men i den grad også på det personlige. Hos KALB er to dage ikke ens, hvilket jeg vægter højt. KALB-teamet har vist stor tillid til mig og har altid været gode til at vejlede og hjælpe mig.

Taísa

Praktikant 2022

I mit praktikforløb hos KALB har jeg fået mulighed for at sætte mine kompetencer i spil og udfordre mig selv både fagligt og personligt. Jeg har blandet andet arbejdet med portræt- og produktfotograferinger, grafisk design, konceptudvikling og digital markedsføring. Kalb har kontor i Løgumkloster og Sønderborg. Jeg har fået glæden af at arbejde på begge steder, men var primært tilknyttet kontoret i Sønderborg. Det har været en meget spændende og lærerig oplevelse at være en del af KALB-universet.

Louise

Praktikant 2022

KALB har givet mig muligheden for at udvikle mig både fagligt og personligt. Man kan tydeligt mærke, at hele teamet ønsker dig det bedste, og de står altid klar til at hjælpe. Hos KALB bliver du en del af teamet og arbejdsopgaverne fra dag et, men samtidig får du lov til at være praktikant. Det er okay ikke at kunne det hele, og man skal bare gøre sit bedste.

Lise

Praktikant 2021

Mit praktikforløb hos KALB har været meget lærerigt. Jeg har fået lov til at arbejde med mange forskellige kommunikationsopgaver heriblandt tekstforfatning, som er en helt ny disciplin for mig – men som jeg er glad for, at jeg nu har fået med i bagagen. Samtidig har KALB-teamet altid været hjælpsomme med sparring og gode råd.

Michelle

Praktikant 2021

Hele teamet har vist stor tillid til mig og mine faglige kompetencer, og de har givet mig plads til at udforske områder, jeg ikke har erfaring med. Marianne og Kirsten har formået at skabe et arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, og hvor der bliver taget hånd om medarbejderne. Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at hele teamet har ønsket at give mig et godt og lærerigt praktikforløb – og det har de i den grad formået.

Theresa

Praktikant 2021

I mit praktikforløb hos KALB har jeg fået mulighed for at sætte mine kompetencer i spil, udfordre mig selv og udvikle mig fagligt såvel som personligt.

Liselotte

Praktikant 2021

Jeg har fået mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver og kunder – store som små. Det er superfedt at få så mange hands-on opgaver. Hvis man ønsker et praktikforløb, hvor læring og praktisk erfaring er omdrejningspunktet, så er KALB det oplagte sted at søge praktik.

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.