Strategisk kommunikation / PR & pressehåndtering

Kom med på dagsordenen ved at dyrke de gode relationer. Det er sådan, vi arbejder med PR-disciplinen.

Public Relations

Public Relations handler om meget mere end omtale. Det handler om menneskelige relationer – for vi mennesker har en holdning til, hvem vi handler med og hvorfor. Derfor har du brug for en solid mediestrategi.

Strategisk PR og kommunikation handler om at skabe en relation til dine kunder og omverdenen. Derfor bør PR og kommunikation forankres på ledelsesniveau – ikke kun i marketingafdelingen. Det handler om, hvordan du ønsker, verden skal opfatte din virksomhed, hvilket ofte er stærkt forbundet med branding.

Vi er din faste presserådgiver, og vi planlægger og gennemfører professionelle indsatser indenfor alt fra corporate til produkt-PR. Vi genkender den gode historie om din virksomhed, og med en klar PR-strategi leverer vi den til målgruppen via de bedst egnede kanaler.

Vi hjælper virksomheder med at opbygge relationer mellem brand og produkter til omverden.

Med en PR-strategi …

… vinkler vi historien præcist til den enkelte målgruppe, hvad enten der er tale om livsstilsbloggeren eller finansjournalisten. Dermed sikrer vi som jeres PR-bureau maksimal mulighed for at få jeres historie fortalt.

1

Vi skriver tekster til både print og online medier, og vi dyrker levende billeder og fotos.

2

Vi arrangerer pressemøder, messer og andre events.

3

Vi skaber og eksekverer kampagner, der rummer hele paletten af PR-redskaber.

4

Når kommunikationsstrategien er lagt, hjælper vi jer også med at føre den ud i livet med konkrete og brugbare kommunikationsplaner.

Med en PR-strategi …

… vinkler vi historien præcist til den enkelte målgruppe, hvad enten der er tale om livsstilsbloggeren eller finansjournalisten. Dermed sikrer vi som jeres PR-bureau maksimal mulighed for at få jeres historie fortalt.

1 Vi skriver tekster til både print og online medier, og vi dyrker levende billeder og fotos.

2  Vi arrangerer pressemøder, messer og andre events.

3  Vi skaber og eksekverer kampagner, der rummer hele paletten af PR-redskaber.

4 Når kommunikationsstrategien er lagt, hjælper vi jer også med at føre den ud i livet med konkrete og brugbare kommunikationsplaner.

Ord er aldrig bare ord. Ord har magt og med de

rette ord, skaber vi stærke relationer gennem:

 

Pressemeddelelser

Artikler

Pressehåndtering

Medietræning

PR-strategi

Influencer marketing

Kernefortælling

Mediestrategi

Netværksopbygning

Spørgeguides

Advertorials

Storytelling

Cases

N.T. Bolig Pavillon

N.T. Bolig Pavillon

Hos N.T. i Tinglev ønskede de at udbrede kendskabsgraden til deres nyeste forretningsområde, N.T. Bolig Pavillon, og på samme tid vedligeholde det lokale kendskab til deres tre andre forretningsområder. De ville gerne øge deres online tilstedeværelse og ønskede at udforske nye digitale platforme og kanaler.

Se resultatet

Masker i Marsken

Masker i Marsken

Foreningen Masker i Marsken stod overfor lanceringen af Danmarks nye Strikkefestival, Masker i Marsken, og havde i den forbindelse brug for at udbrede kendskabet til festivalen og sætte skub i billetsalget. Vi var med fra start, og her hjalp vi indledningsvist foreningen med at udarbejde en visuel identitet, designmanual og hjemmeside, som havde til formål at informere om festivalen til både interessenter, frivillige, stadeholdere og gæster.

Se resultatet

Biltema

Biltema

Biltema har vokseværk i Danmark.

Den ambitiøse vækststrategi indeholder et mål om at nå 25 danske butikker inden udgangen af 2025, og mens vi hos KALB har samarbejdet med Biltema Danmark, har den svenske detailgigant allerede åbnet sit danske varehus nummer 16.

Se resultatet

Strategisk kommunikation

Kommunikations-
strategi

Målgruppeanalyse

PR &
pressehåndtering

Branding

Grøn kommunikation
& ESG-rapport

Skal vi skabe noget sammen?

Ethvert godt samarbejde begynder med, at vi ser hinanden i øjnene og sætter os sammen omkring bordet og taler om, hvad I har behov for – og hvad vi kan hjælpe jer med.

Direktør og strategisk rådgiver

23 73 10 22 / marianne@kalb.dk