Digital kommunikation / Online kampagner & SoMe

Få dine budskaber endnu længere ud med thumb-stopping online kampagner.

Stop med at scrolle

Der er mange om buddet, når brugernes opmærksomhed skal fanges på de sociale medier – og lægger vi oveni, at folks koncentrationsevne over de seneste år er faldet, stiller det store krav til dig som annoncør og content creator på de sociale medier.

Både dit organiske indhold og indholdet i de annoncer, du skyder penge i, skal være interessant og relevant for din målgruppe, så de stopper med at scrolle og i stedet læser, interagerer med eller kommenterer på dit indhold.

Vi udvikler online kampagner – både med fokus på den betalte annoncering og det organiske indhold i en kampagne. Vi skaber gennemslagskraft hos din målgruppe og giver dem lyst til at agere. Kampagnerne tager afsæt i dine mål og ønsker for din virksomhed, så kampagnen altid i sidste ende understøtter din forretning – hvad enten målet er at opnå større synlighed og kendskab, flytte mennesker og holdninger, skabe leads eller sælge et produkt eller en ydelse.

En online kampagne kan udspringe fra mange forskellige kanaler, og den kan sagtens strække sig over flere platforme. Afhængigt af din målgruppe finder vi sammen ud af, hvor det giver bedst mening at udfolde din kampagne. Vores tilgang er helhedsorienteret, og hvis vi kan se, at det kan give dit budskab endnu større gennemslagskraft, tager vi også gerne mere traditionelle medier i brug – det kan være PR, avis- og magasinannoncer eller noget helt tredje.

Vi udarbejder og opsætter kampagner til Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, LinkedIn, Youtube og Google Ads, herunder både søgeordskampagner og displaykampagner.

Kampagneplan

En kampagneplan er et værdifuldt værktøj i arbejdet med onlinekampagner – for med en plan for dine kampagner sikrer vi et godt flow mellem indhold og budskaber i løbet af året eller kampagneperioden. Kampagneplanen går på tværs af din virksomheds kanaler og tager højde for dine forskellige målgrupper, så du rammer dem, hvor de rent faktisk befinder sig.

Når vi udvikler en kampagneplan, gør vi det på baggrund af din digitale strategi og dine mål for forretningen – og vi planlægger kampagnerne, så du får mest muligt ud af dit markedsføringsbudget. Her er forventningsafstemning nøglen, så vi 1) bliver helt klare på dine ønsker og mål, og så du 2) kender dine muligheder og bliver bevidst om til- og fravalg, der vigtige at tage højde for i kampagneplanlægningen. Vi lover ikke guld og grønne skove, men vi giver dig et realistisk billede af, hvad du har mulighed for at opnå med en gennemtænkt kampagneplan.

Du har mange muligheder med online kampagner.

Når vi udvikler kampagner arbejder, vi blandt andet med:

Kampagneplaner

TikTok-kampagne

Brandkampagne

Kampagnemål

Konverterings-kampagne

Leadkampagne

Søgeordskampagne

Opsætning af kampagner

Displaykampagne

Cases

N.T. Bolig Pavillon

N.T. Bolig Pavillon

Hos N.T. i Tinglev ønskede de at udbrede kendskabsgraden til deres nyeste forretningsområde, N.T. Bolig Pavillon, og på samme tid vedligeholde det lokale kendskab til deres tre andre forretningsområder. De ville gerne øge deres online tilstedeværelse og ønskede at udforske nye digitale platforme og kanaler.

Se resultatet

Masker i Marsken

Masker i Marsken

Foreningen Masker i Marsken stod overfor lanceringen af Danmarks nye Strikkefestival, Masker i Marsken, og havde i den forbindelse brug for at udbrede kendskabet til festivalen og sætte skub i billetsalget. Vi var med fra start, og her hjalp vi indledningsvist foreningen med at udarbejde en visuel identitet, designmanual og hjemmeside, som havde til formål at informere om festivalen til både interessenter, frivillige, stadeholdere og gæster.

Se resultatet

Klosterbiler

Klosterbiler

Klosterbiler i Løgumkloster ønskede at øge deres online tilstedeværelse og udforske nye digitale muligheder. Det første, vi sammen med bilforhandleren iværksatte, var en opstartsworkshop, hvor vi afdækkede og identificerede behov og proces samt kundernes rejse gennem Klosterbiler.

Se resultatet

Digital kommunikation

Digital strategi & organisk indhold

Online kampagner & SoMe

Webudvikling & SEO

Visuel kommunikation

Grafisk design, video & animation