Mia Mogensen Frisk

Kommunikationskonsulent og social media planner

Mia Mogensen Frisk

Kommunikationskonsulent

og social media planner

Analyse

Online markedsføring

Strategisk kommunikation

Om Mia

Mia er kommunikationskonsulent med kompetencer, der spænder over ekstern og intern kommunikation og krydsfeltet midtimellem – til stor gavn for alle vores kunder.

Hun arbejder med PR, strategi og tekstforfatning i bred forstand og kan skære tekster ind til benet eller male med den brede pensel alt efter behov.

Mia har også specialiseret sig indenfor kundeservice, hvor hendes venlige væsen og evne til at formulere opmærksomme, imødekommende og præcise svar tager hånd om både virksomheden og deres kunder.

Fun fact

Mia prøver gerne nye fritidsinteresser af, men burde måske have tænkt sig om en ekstra gang, da hun deltog i Adventure Race i Sønderborg og kun havde fire måneder til at træne op i. Målet nåede hun aldrig, men dagen var alligevel et hit.

Den digitale verden bevæger Mia sig ubesværet rundt i, og hendes budskaber går rent igennem, uanset om der er tale om nyheder og beskrivende tekster til hjemmesider eller målrettet content til sociale medier.

Uddannet cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Business and Social Sciences.

Cases

scrub box

scrub box

scrub box er et splinter nyt hudplejebrand, der sælger body scrubs og opskrifter baseret på ærlige og rene ingredienser, så mænd og kvinder med omtanke for deres hud kan blande deres helt egen body scrub.

Se resultatet

N.T. Bolig Pavillon

N.T. Bolig Pavillon

Hos N.T. i Tinglev ønskede de at udbrede kendskabsgraden til deres nyeste forretningsområde, N.T. Bolig Pavillon, og på samme tid vedligeholde det lokale kendskab til deres tre andre forretningsområder. De ville gerne øge deres online tilstedeværelse og ønskede at udforske nye digitale platforme og kanaler.

Se resultatet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.