Line Vang Schwensen

Kommunikationskonsulent

Line Vang Schwensen

Kommunikationskonsulent

Online markedsføring

Tekstforfatning

Strategisk kommunikation

Om Line

Line er kommunikationskonsulent med stærke kompetencer indenfor tekstforfatning, korrekturlæsning, oversættelse og sociale medier.

Hun har øje for detaljen og stor forståelse for det strategiske niveau.

Hun ved lige præcis, hvad der skal til, for at få en virksomheds kommunikations- og markedsføringsindsatser ud at flyve. Hun har helt styr på, hvordan man finder frem til de rigtige budskaber og tilpasser dem, så de rammer plet hos målgruppen.

Hvad enten der er tale om nyheder, uddybende hjemmesidetekster, annoncetekster eller engagerende indhold til sociale medier, så forstår Line at vinkle det skrevne sprog, så det understøtter og arbejder for de strategiske målsætninger.

Fun fact

Globetrotter med forkærlighed for tulipaner og kardemommesnurrer

Line har stor interesse for det dansk-tyske samarbejde og med sin sproglige kunnen og sit kendskab til den tyske kultur, mestrer hun også at forfatte levende tekster og skabe kreativt og spændende indhold til diverse kommunikations- og markedsføringskanaler på tysk.

Uddannet cand.mag. i International Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet i Odense.

Cases

scrub box

scrub box

scrub box er et splinter nyt hudplejebrand, der sælger body scrubs og opskrifter baseret på ærlige og rene ingredienser, så mænd og kvinder med omtanke for deres hud kan blande deres helt egen body scrub.

Se resultatet

N.T. Bolig Pavillon

N.T. Bolig Pavillon

Hos N.T. i Tinglev ønskede de at udbrede kendskabsgraden til deres nyeste forretningsområde, N.T. Bolig Pavillon, og på samme tid vedligeholde det lokale kendskab til deres tre andre forretningsområder. De ville gerne øge deres online tilstedeværelse og ønskede at udforske nye digitale platforme og kanaler.

Se resultatet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.