Ditte Andreasen

Grafisk designer & projektassistent

Ditte Andreasen

Grafisk designer & projektassistent

Grafisk design

Projektledelse

Visuel identitet

Om Ditte

Ditte er grafisk designer og projektassistent. Hendes kreative egenskaber og skarpe overblik går hånd i hånd, når der skal udvikles grafiske løsninger til vores kunder.

De digitale platforme er på ingen måde ukendt terræn for Ditte. Hun har masser af erfaring indenfor digital markedsføring, hvor hun blandt andet udvikler hjemmesider, digitale kampagner og digitalt content for vores kunder.

Tryksager får ligeledes en kærlig hånd fra Ditte, når det kommer til vores kunders visuelle udtryk. Hun skaber sammenhæng mellem virksomhedens visuelle identitet, logo og den historie, som det enkelte produkt skal udtrykke. Og hun gør det med både grundighed og øje for de små detaljer.

Fun fact

Som projektassistent har Ditte en administrativ rolle i flere projekter, hvor hun i tæt kontakt med kunden holder overblikket, styrer processen i den rigtige retning og sørger for, at opgaverne bliver udført til perfektion.

Ditte er uddannet multimediedesigner.

Cases

Aabenraa Kommune / Nørreportkvateret

Aabenraa Kommune / Nørreportkvateret

Hen over foråret og sommeren 2022 blev syv forskellige kunstværker etableret i Nørreportkvarteret i Aabenraa.

I den forbindelse ønskede Aabenraa Kommune at fremme formidlingen, ejerskabet og forankringen for de nye kunstværker hos Aabenraas borgere og turister – og her kom KALB ind i billedet.

scrub box

scrub box

scrub box er et splinter nyt hudplejebrand, der sælger body scrubs og opskrifter baseret på ærlige og rene ingredienser, så mænd og kvinder med omtanke for deres hud kan blande deres helt egen body scrub.

N.T. Bolig Pavillon

N.T. Bolig Pavillon

Hos N.T. i Tinglev ønskede de at udbrede kendskabsgraden til deres nyeste forretningsområde, N.T. Bolig Pavillon, og på samme tid vedligeholde det lokale kendskab til deres tre andre forretningsområder. De ville gerne øge deres online tilstedeværelse og ønskede at udforske nye digitale platforme og kanaler.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.