Hop under paraplyen med os!

Nyhedsbrev september

Gode historier skabt af træ 

Når vi får nye venner i butikken, prioriterer vi altid at bruge tid på at lære hinanden rigtigt godt at kende. Og når vi først kommer rundt i alle krogene af en virksomhed, så pibler de gode historier som regel frem alle steder. Det var også tilfældet, da Kirsten og Marianne var på en – temmelig regnfuld – rundtur hos Frøslev Træ, som vi fremover skal hjælpe med at forvandle træ til gode historier.

 

Et historisk logo

Mens vi stadig gik og håbede på, at sommeren ville komme til Sønderjylland, arbejdede vi også på at udvikle et nyt – og flot, synes vi selv – logo til Historisk forening i Løgumkloster Kommune (den tidligere Løgumkloster Kommune). Den slags opgaver holder vi meget af. Et logo er ikke bare noget med form og farver, det er noget med at forstå, hvad det er for en opgave, logoejeren løser, hvad det er for en rolle, de udfylder, og hvad det egentlig er, de gerne vil signalere til sin omverden.

For Historisk forening kom startskuddet til et logo via et ønske om at udvikle en elegant og tidløs visuel identitet i forbindelse med, at foreningen den 11. november 2018 markerer 100-årsdagen for våbenstilstanden for 1. verdenskrig. Løgumkloster er et unikt historisk område i den forbindelse, fordi vi i Løgumkloster har Krigsfangegravene, hvor flere europæiske krigsfanger ligger begravet. 100-årsdagen bliver derfor markeret med gæster fra både ind- og udland. Mere herom senere. I første omgang skulle der et logo til – og det har de fået!

 

Endnu en ny KALB’er

Vi er blevet endnu flere på KALB-kontoret – og har fået nye kompetencer inhouse. Siden 1. september har vi været så heldige at have

Henriette hos os som grafiker – og vi er fuldstændig forelsket i hende og hendes superseje kompetencer indenfor grafisk og visuel kommunikation. Henriette er uddannet grafiker og multimediedesigner, og hun bringer liv i vores visuelle opgaver til både print og web. Samtidig er hun også en fantastisk illustrator, og hun kan i løbet af ingen tid klippe en film og udstyre den med lyd, grafik og illustrationer, så den passer perfekt til målgruppen og mediet.

Facebook kan du se en videopræsentation af Henriette.

 

Tjek jeres profilbillede på Facebook

Facebook ruller hele tiden små ændringer og justeringer ud, og denne gang er det profilbilleder, der bliver beskåret anderledes i nyhedsfeedet. Derfor er det en rigtig god idé at tjekke, om profilbilledet på jeres virksomhedsside kan bære at blive beskåret til en cirkel og evt. rette det. Det ser ikke ud til, at Facebook ændrer selve profilbilledet, der stadig er firkantet – men jeres logo skal muligvis gøres mindre og mere centreret, for at det står ordentlig i følgernes nyhedsfeed.

 

Kig forbi til kaffe og kommunikation

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved sæsonens to sidste KALB-morgener – den 27. oktober og den 1. december! Her giver vi et skud kommunikation fra morgenstunden og det er gratis!

Fredag den 27. oktober dykker vi lidt ned i kommunikationsstrategiens enkeltdele, når temaet er målgrupper, og hvordan du tilpasser budskaber og platforme, så du rammer dem. Så kom gerne forbi, få et aktuelt indspark om kommunikation, en kop kaffe og en god begyndelse på fredagen i godt selskab med KALB’ere og alle andre, der tænker, at det der kommunikation nok er kommet for at blive!

Vi glæder os til at se dig!

Hvis du vil hjælpe os, så klik dig ind og tilmeld dig begivenheden her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

 

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.