Eksperimenter med forandringer // Brød på 100 måder // Nye Kalb'ere // Snapchat til KALB-morgen

Nyhedsbrev – september

 

Eksperimenter med forandringer!

Efter tre dage i Berlin til Qudriga-konferencen ”Transform your business” er Marianne og Kirsten vendt hjem med hoved og hjerte fuld af tanker om, hvordan vi arbejder med kommunikation i en fremtid, der er umulig at forudsige. Ét er dog sikkert: Fremtiden kommer, og med den kommer forandringerne også – og så er det bare med at springe om bord.

”Don’t fear tech – fear attitude” er en af de tanker, som Marianne og Kirsten tog med hjem fra Berlin.

Det og tre andre take aways, kan du læse meget mere om her

 

Beskriv et brød på mere end 100 måder

Det er ikke al kommunikation, der foregår digitalt. Faktisk oplever vi, at flere kunder kommer til os med behovet for at få udviklet fysiske materialer.
En af årets helt store opgaver har været at udarbejde Kohbergs brødsortiment – et produktkatalog med 100 sider fyldt med brød, boller, snacks og kager, der skulle præsenteres på hver deres unikke måde. Og da vi var færdige, fik vi da også lige oversat det hele til tysk og engelsk.

Læs mere om opgaven, der krævede masser af koordinering og dobbelttjek af data.

 

Mere trængsel på kontoret

Vi er også blevet flere Kalb’ere – igen! Her i september har vi været så heldige at byde velkommen til både Carina og Joshua.

Superseje Carina er flyttet fra Odense, hvor hun læser cand.merc Strategi og Organisation på SDU, til Løgumkloster, hvor hun indtil december er i praktik her hos os. Carina kommer især til at arbejde med vores egen udvikling, hvor hun kan bidrage med et sæt friske øjne og masser af faglighed.

Joshua er vores nye knalddygtige multimediedesigner, og han er straks blevet kastet ud i flere filmprojekter, hvor han både instruerer, filmer, klipper og skaber grafik. Og så er Joshua i øvrigt sønderjyde og bor i Sønderborg.

 

Snap løs til KALB-morgen

Til KALB-morgen fredag den 28. september kan du lære Snapchat bedre at kende. Vi giver en introduktion til funktioner, filtre og stories, så du kan komme i gang med det sociale medie.

Så kig forbi og få et skud kommunikation fra morgenstunden, en kop kaffe og en god begyndelse på dagen i godt selskab.

Læs mere om KALB-morgen her.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.