Om historiejagt på Fyn og andet nyt

Nyhedsbrev november

 

Interne historier fra Haarslev til hele verden

Selv om man hører hjemme i en lille landsby på Fyn, så kan målet med ens interne kommunikation godt være hele verden. Haarslev Industries har rødder og hovedkontor på Nordfyn, men med 1200 medarbejdere på mere end 15 markeder over hele verden, så havde virksomheden behov for at sætte fokus på de stærke interne historier. Derfor er Marianne sammen med virksomhedens Group HR gået på jagt efter de historier, der kan samle organisationen på tværs af landegrænser og skabe stolte, loyale medarbejdere.

 

Højer Pølser vinder medaljer – og omtale

Stort tillykke til vores gode venner fra Højer Pølser, der fuldt fortjent endnu en gang har fået hæder for deres lækre produkter. Denne gang tog de sønderjyske specialiteter guldmedaljer ved en international fagkonkurrence i Stuttgart – men dermed slutter historien naturligvis ikke.
Vi serverede en pressemeddelelse vinklet på den sønderjyske succes for de lokale medier, der tog godt imod den og omalte guldmedaljerne både på papir og online. Omtalte der er med til at brande Højer Pølser, som en succesfuld, lokalforankret virksomhed, der med godt håndværk producerer kvalitetspølser i særklasse.

 

KALB deler ud på de sociale medier

Følger du os på Facebook, LinkedIn eller YouTube? Her deler vi i små videoer løbende ud af tips og tricks til din kommunikation. Hør for eksempel Marianne forklare, hvorfor alle virksomheder i dag har brug for en klar strategi for den interne kommunikation.

 

Vi søger kommunikationspraktikant til foråret 2018!

Er du studerende inden for kommunikation, journalistik, markedsføring eller lignende, så er du måske vores praktikant i forårshalvåret. Vi tilbyder en alsidig kommunikationspraktik, hvor du kommer til at beskæftige dig med alt fra at udvikle strategier og kampagner til sociale medier og pressemeddelelser.

Se hele opslaget her; https://kalb.dk/vi-soeger-kommunikationspraktikant/ og kontakt Marianne på telefon 23 73 10 22, hvis du har yderlige spørgsmål.

 

KALB-morgen: Det du ikke må dele på Facebook

Til årets sidste KALB-morgen tager vi fat på, hvad virksomheder må og ikke mindst, hvad de IKKE må dele på Facebook. Du risikerer nemlig at krænke kendte personer eller andre virksomheders rettigheder, når du klikker Del på din virksomheds facebookside.

Det foregår fredag den 1. december, hvor vi har inviteret advokat og partner hos Advodan Tønder/Toftlund, Stefan Østerby-Jørgensen, til at hjælpe os med paragrafferne. Så kig forbi til et skud kommunikation og jura fra morgenstunden, en kop kaffe og en god begyndelse på fredagen i godt selskab.

Vi glæder os til at se dig!

Hvis du vil hjælpe os, så klik dig ind og tilmeld dig begivenheden her; https://www.facebook.com/events/316736988794905/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.