Nyt initiativ // Nye kollegaer // Nyt website

Nyhedsbrev – marts

Ny hjemmeside – jubii!

Har du set, at vi har fået ny hjemmeside? Den har været længe undervejs, og vi er så stolte over endelig at kunne præsentere den for jer.

Som en ekstra bonus til alle jer, der følger os og abonnerer på vores nyhedsbreve, vil I snart modtage den første af en række kommende e-bøger. Vi kan løfte sløret for, at den første e-bog handler om crowdfunding og tager udgangspunkt i en igangværende case, nemlig Vestslesvigsk Bryghus. Bryghuset er ved at rejse penge til en rullende udskænkningsvogn, da brygmesteren har en drøm om at kunne servere et glas godt, spontangæret øl til kunderne – uanset hvor i landet, de befinder sig. Vi synes, det er en utrolig god sag, og hvis du også synes det, kan du støtte projektet her.

 

KALB-morgen

Som noget nyt vil vi den 31. marts fra 8-9.30 invitere til KALB-morgen; en morgen med kommunikation, networking og kaffe. Temaet for den første KALB-morgen vil være Employee Advocacy: Hvordan får man lige sine kolleger til at dele virksomhedens opslag på de sociale medier?

KALB-morgen er for alle og vil som udgangspunkt foregå den sidste fredag i hver måned – og hver gang vil temaet være et nyt. Så sæt x i din kalender, og kom og få en god start på din fredag morgen. Vi glæder os til at se dig. 🙂

 

KALB udvider

Her hos os får vi flere og flere grafiske opgaver, og selvom vi har en håndfuld professionelle og dygtige grafikere bag os, har vi brug for at få en grafiker in-house, som kan sidde her på kontoret sammen med os. Derfor har vi oprettet en ny stilling i virksomheden og søger netop nu en grafiker med flair for film og foto. Er det mon dig – eller kender du nogen, der er den rette til stillingen? Læs meget mere om stillingen her.

Pssst… Vi søger også en kommunikationspraktikant til efteråret 2017. Praktikopslaget kan læses her.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

 

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.