Nyhedsbrev – maj

Online videoindhold

Newsfeedet på Facebook er fyldt med den ene video efter den anden. Online videoindhold er ved at stjæle rampelyset, som en af de hurtigst voksende kommunikationskanaler.

Faktisk har YouTube overhalet Google som den største søgemaskine for unge under 24 år. Man vil altså i højere grad hellere have sine nyheder, få sine instruktioner til at samle et møbel igennem en ‘How To’-video, eller lære hvordan man banker kernerne ud af et granatæble ved at se en gøre det først. Det er hurtigere at se en video end at læse en artikel. Vi har skrevet et blogindlæg om, hvordan man som virksomhed kan drage fordele af udviklingen, og hvordan man skaber videoer, der sælger. Læs mere her.

 

En genopfrisket profillinje

For nyligt åbnede Tønder Revision en ny afdeling i Toftlund og samlede firmaet under ét navn. Det gav anledning til, at revisionsfirmaets profillinje skulle genopfriskes, hvor blandt andet logoet fik en overhaling og nye annoncer og visitkort så dagens lys – en opgave som vi fik lov at læse. Tønder Revision har fået en stærkere brand og er rykket tættere på kunderne, så de kan profilere sig som én virksomhed, der dyrker de lokale relationer i hele kommunen. Du kan læse mere om opgaven her.

 

En ungdom i brand

For nogle måneder siden blev vi kontaktet af Tønder Frivillige Brandværn, som havde brug for hjælp til at hverve flere medlemmer til deres brandværnsklub for børn og unge. I Tønder kan man nemlig, ligesom man kan gå til håndbold og spejder, gå til brand – og vi er helt vilde med det! Deres egen passion og energi for at bevare klubben, smittede af på os, og det er derfor blevet endnu en af vores frivillige projekter. Vi har hjulpet klubben med social media-strategi og opstart af deres nye facebookside. Hvis vi var børn igen, ville vi helt sikkert gå til brand! Læs mere her – måske dine børn skal være med!

PS. Her kan du læse lidt mere om, hvorfor det er vi investerer tid i frivilligt arbejde.

 

Genvalgt til Tønder Erhvervsråd

Vores Marianne blev den 25. april genvalgt til bestyrelsen i Tønder Erhvervsråd for to år mere. Marianne er optaget af at hjælpe alle virksomheder, der har vækstpotentiale til at udvikle sig. Hun interesserer sig også for iværksætteri, og hvordan vi skaber en bevægelse og et miljø, der giver de unge på vores egn mod, lyst og evner til at blive iværksættere. Hun er en stor fortaler for, at vi i fremtiden finder løsninger sammen – og hun glæder sig over at få lov til at være med i to år mere.

 

KALB-morgen

KALB-morgen falder som bekendt på den sidste fredag i hver måned, men lige netop i maj ændres datoen. Den sidste fredag i maj er nemlig midt i Kristi Himmelfartsferien, hvor vi holder lukket. Næste morgenmøde vil derfor være den 2. juni, hvor vi vil tale om det store hav af forskellige social media-platforme, hvordan de virker, og hvornår man skal bruge hvilken platform. Læs mere om morgenmødet her. Vi glæder os til at se jer!

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

 

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.