Nye KALBere // SoMe Crash Course // KALB-morgen: Krisekommunikation

Nyhedsbrev maj

 

Vi er løbet ind i foråret med nye KALBere

Året startede med, at vi ansatte Mia som kommunikationskonsulent, kort efter hun havde været i praktik hos os. Johanna, der var i praktik hos os i efteråret, er fortsat hos os som studiejobber, mens hun færdiggør sit studie. Og vi besluttede os for at hyre en ekstra grafiker ind.
Det er fantastiske Jeanett!  Hun er uddannet mediegrafiker fra Hansenberg i Kolding – og heldigt for os havde hun mulighed for at træde til, da vi fik ekstra grafiske opgaver i huset. Jeanett, der hedder Derr til efternavn, bor i Haderslev – og så er vi ret vilde med de ting, hun laver for vores kunder.

 

Opdater dine SoMe-kompetencer

Facebook drejer på knapperne til algoritmen, Instagram buldrer frem, og på LinkedIn bliver netværket stærkere. Trænger du – og dine virksomhedsprofiler – til at blive opdateret? Eller er du ved at tage springet til at gå i gang med et nyt socialt medie? Så se nærmere på vores korte crash kurser i sociale medier. Der er tale om små hold, hvor du bliver opdateret på både teknikken og strategien bag arbejdet med de sociale medier.
Se hele vores udbud af kurser her.

 

Fra analyserapport til lækker folder

De sønderjyske kommuner Sønderborg, Aabenraa og Haderslev er et oplagt rejsemål for vandsportsturister. Det ville Destination Sønderjylland sætte ekstra fokus på i en ny og indbydende folder – som vi fik lov til at lave for dem. Kunden leverede analysearbejdet – og vi kastede os over tekst og grafisk design.
Du kan læse mere om opgaven her.

 

En virtuel rundvisning på VGIE

Dét var formålet med den nye hjemmeside, vi lavede for Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole – den skulle være informativ og give besøgende et indtryk af værdier og hverdag på efterskolen, ligesom en virtuel rundvisning.
Vi tog udfordringen på os og fik lov til at komme helt tæt på VGIE og menneskerne bag. Og netop den energi og det fællesskab, vi kunne mærke på skolen, har vi prøvet at fange i hjemmesidens udtryk.

Læs mere om opgaven her.

 

KALB Morgen: Krisekommunikation

Sæt X i kalenderen – den 25. Maj byder KALB igen velkommen til et skud kommunikation fra morgenstunden.
Denne gang er emnet krisekommunikation, og Marianne og Kirsten vil dele ud af deres erfaringer og de nyeste input, de fik med fra den internationale Crisis Communication Conference 2018 i Berlin.
Nyd en kop kaffe i godt selskab, og bliv klogere på krisekommunikation – vi glæder os til at se dig!

Hvis du vil hjælpe os, så klik dig ind og tilmeld dig begivenheden her

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.