KALB-morgen // KALB-kunder // KALB-grafiker // KALB-ferie

Nyhedsbrev – juni

GRAFIKER søges…del gerne

Vi har fået vokseværk og har et brændende ønske om at udvide vores dejlige team med en grafiker. Måske er dét dig eller én du kender, del derfor gerne opslaget med dit netværk. Gi’r du en deling? Du kan se opslaget her.

 

Hammerslag hos Auktionshuset

I Løgumkloster er der netop åbnet et helt nyt auktionshus – Auktionshuset Sønderjylland – og vi har hjulpet auktionshuset med at udvikle et logo, visitkort og markedsføringsmateriale. Derudover hjalp vi også med håndteringen af pressen i forbindelse med åbningen. Vi skabte både omtale i fagmedier og i lokale og regionale medier blandt andet hos TV Syd og P4 Syd. Det kan du læse og se meget mere om her.

Auktionshuset regner med at afholde fire fysiske auktioner om året – og løbende afholde onlineauktioner. Så hold øje med www.auktionshusetsonderjylland.dk – måske er det her, du skal gøre din næste gode handel.

 

KALB-morgen fortsætter

Kalb-morgen viser sig at være et koncept, der rammer plet. Derfor fortsætter vi selvfølgelig også efter sommerferien. Næste gang bliver fredag den 1. september, hvor vi kigger nærmere på, hvad der er på spil, når man vil have ens historie ud i æteren. Hvordan tænker en journalist, hvad gør en historie interessant – både når det gælder landsdækkende, regionalt og lokalt?

Bliv klogere på hvordan din virksomhed kan komme ud over rampen med de gode historier. Tilmeld dig her.

 

Sommerferie

Sommerferien står for døren, og hos KALB betyder det, at kontoret holder lukket i uge 29 og 30, men vi står klar igen til at hjælpe fra den 31. juli.

Vi ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og venner en helt igennem fantastisk sommer – forhåbentligt med masser af sol og varme!

PS: Skulle få behov for hjælp også i uge 29 eller 30, så ring eller send gerne en sms til 23 73 10 22.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

 

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.