Tillykke til gode venner // Illustrationer der gør forskel // Save the date!

Nyhedsbrev – juni vol. 2

 

Tillykke til VGIE!

Vi har indgået et nyt og spændende samarbejde med en god gammel bekendt – nemlig Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole (VGIE).

I tæt samarbejde med skolens ledelse og kommunikationsteamet, der består af både lærere og elever, udvikler vi den populære efterskoles samlede kommunikationsaktiviteter – både on- og offline. Seneste nummer af VGIE Life er på gaden – og det samme er skolens nye og opdaterede hjemmeside www.vgie.dk

VGIE har knapt 80 år på bagen, og det er en skole, der går ”igen” i generationer. Her er fokus på gode værdier som fællesskab, boglighed – og naturligvis det sportslige med blandt andet særlige linjer for ishockey og skøjteløb, håndbold og fodbold (også for piger).

Med andre ord en fantastisk skole, der hvert år giver unge en helt særlig efterskoleoplevelse. Derfor er vi også superglade og stolte over at have hjulpet VGIE med at fylde samtlige 195 pladser til det kommende skoleår. Det er skønt at se et så konkret resultat af et fedt og dynamisk samarbejde.

TILLYKKE TIL VGIE!

 

Sommerhed? Husk, at kulden venter lige om hjørnet

Måske er du allerede blevet helt ør i hovedet af sommervarmen og drømmer kun om at komme på ferie og ligge ved poolen med en kølig drink? Hvis ja, så forstår vi det egentlig godt. Men husk nu, at før du ved af det, truer en ny hver dag – og hvordan får du så lige løst alle de kommunikationsopgaver, der skal i søen? Et bud kunne være: Ring til KALB – også selvom du måske ikke har prøvet os før.

Gennem de seneste 11 år har vi løst mere end 2500 kommunikationsopgaver, og vi tager meget gerne en snak med dig om de opgaver, der venter hos dig. Nogle gange er vi de kloge hoveder, der giver struktur og retning, andre gange er vi de varme hænder, der kærligt løfter opgaven af dit bord og får den ekspederet ud over rampen.

Uanset hvad du har brug for, så koster det ikke noget at ringe 72 44 11 01 og bede om et møde, hvor vi kan tale om, hvad du har brug for – og hvordan vi eventuelt kan hjælpe dig. #fådetnufixet

 

Illustrationer der gør hele forskellen

Vi elsker, når vi kan tilføre et projekt den detalje, der bare gør hele forskellen. Det skete for eksempel, da vi for Partnerskabet for Kvalificeret Arbejdskraft i Tønder lavede en præsentationsfolder, og samtidig skabte en levende og unik illustration med alle de faggrupper, som partnerskabet repræsenterer.

Illustrationen løfter folderen visuelt, skaber identifikation – og så kan de skønne figurer let bruges i andre sammenhænge for eksempel på sociale medier.

Læs meget mere om opgaven og se hele folderen her

 

Velkommen til Designhøjskolen Højer 

Designhøjskolen Højer har til huse i den gamle bonevoksfabrik i Højer, og her får unge en helt unik højskoleoplevelse med høj faglig undervisning i krydsfeltet mellem design, kunst og teknologi. Nu har højskolen valgt KALB til samarbejdspartner, hvor vi blandt andet skal hjælpe højskolen med online kampagner for at trække endnu flere designinteresserede unge til Højer.

Det bliver en fest! Vi siger hjerteligt velkommen til designhøjskolen og de mange spirende talenter, der får mulighed for at udvikle sig i fantastiske rammer i Højer.

 

Save the date

BUSINESS, BARBECUES – AND BIRTHDAYS

Fredag den 7. september kl. 13 – 15

Mere information følger – men vi lover, det bliver sjovt!

 

Det er sommer, det er sol – og det er ferie (inden længe)

KALB-kontoret holder lukket i uge 29 og 30, men ellers skulle vi være til at træffe!

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.