KALB åbner satellitkontor på Bornholm!

Nyhedsbrev – juni

 

KALB åbner satellitkontor på Bornholm!

I forbindelse med Folkemødet på Bornholm åbner KALB et lille satellitkontor på Gudhjem Camping, hvor Kirsten og Marianne vil have fast base i dagene op til Folkemødet. Når Folkemødet åbner torsdag middag, vil de naturligvis være at finde i Allinge-Sandvig.
Det er femte år, vi deltager i Folkemødet som gæster, og det har efterhånden givet os lidt træning i at vælge de spændende og – for os – mest aktuelle og relevante events ud. I år glæder vi os især til at følge med på Folkescenen, der er arrangeret af TV2-regionerne og Altinget. Public service og medier generelt har særligt Mariannes interesse, idet hun er udover sit KALB-virke også er aktiv som bestyrelsesmedlem i TV Syd A/S.
Kirsten går altid efter events, der beskæftiger sig med digitalisering og sociale medier. Vi vil også følge med i de events, der handler om erhvervsfremmesystemet i Danmark – ligesom vi naturligt altid interesserer os for PR, journalistik og kommunikation generelt. I år vil vi specifikt også lytte med, når eventet ”Lederskab og partnerskaber i udviklingen af en udfordret egn” afvikles fredag morgen, hvor borgmester Henrik Frandsen og direktør Keld I. Hansen fra Tønder Kommune deltager i panelet.
Hvis der er emner, temaer eller måske personer, du gerne vil have os til at gribe fat i, når vi befinder os på den skønne ø, så sig gerne til! Og hvis du bare gerne vil mødes med os over en kop kaffe, en snak eller måske et glas vin, så ring eller sms til os – Kirsten 20 70 1127 og Marianne 23 73 1022

 

Velkommen til SADF – Sammenslutningen af Danske Fodplejere

Danskere, der trygt vil kunne lægge deres fødder i kompetente hænder, vælger en SADF-godkendt fodplejer. Og nu har brancheforeningen for de dygtige fodplejere valgt KALB som samarbejdspartner. Vi glæder os rigtig meget til et frugtbart samarbejde, der allerede har budt på den første pressemeddelelse, i forbindelse med at foreningen har fået ny formand.

I fremtiden kommer vi til at sparre om mange kommunikationstemaer – et kærligt velkommen fra KALB til de cirka 500 medlemmer af foreningen, skal der lyde fra os!

 

#secretsofchange

I øjeblikket bruger vi en del tid på at hjælpe en af vores kunder, der p.t implementer et nyt ERP-system. Erkendelsen er, at dét, der måske på papiret ligner et it-projekt, på alle måder er meget mere.

Det er et forandringsprojekt, hvor organisationen og den enkelte medarbejder skal vænne sig til helt nye måder at tilgå arbejdet – og samarbejdet på. Det kræver udvikling af de måder, man tænker på og måske lidt finpudsning af kultur og indgroede vaner. Her kan kommunikation understøtte forretningen! Vi er strategisk partner til it-afdelingens projektledelse og bidrager med at sikre, at organisationen nurses og nudges med masser af god kommunikation – både i ord og billeder.

 “The secret of change is to focus your energy
– not on fighting the new, but on building the new” 

– Socrates

Hvis du har brug for en snak om det forandringsprojekt, du og din organisation står overfor, så ring gerne til Marianne på telefon 23 73 10 22.

 

Husalferne er over os!

Og sidst, men ikke mindst, et varmt og kærlig velkommen til vores to nye kolleger – husalferne Albine og Lone. På skift sørger de for god ro og orden på kontoret og forkæler os med frokosten hver dag. Vi er allerede fan!

 

Det er sommer, det er sol og det er …….ferie, inden vi ser os om!

KALB holder sommerferielukket i uge 29 og 30. Så hvis du allerede nu ved, at der er noget, du gerne vil have lavet inden sommerferien, så giv os gerne et ring, så vi kan få planlagt dine kommunikationsaktiviteter i god tid.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

Se det originale nyhedsbrev her.

 

 

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.