Visuel kommunikation på flere måder – og en succes der fortsætter i 2018!

Nyhedsbrev december

Legende hjemmeside til lokal forening

Bredebro Gymnastikforening havde brug for en overskuelig, aktuel og indbydende hjemmeside til at kommunikere med både nuværende og kommende medlemmer.

Vi har udarbejdet en hjemmeside i et let og legende design. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på, og alle de vigtigste informationer om foreningen er nu samlet på siden.

Hele arbejdet er foregået i tæt dialog med Bredebro Gymnastikforening, og vi er rigtigt glade for at levere en levende hjemmeside, der fungerer som et vindue for foreningen og dens mange aktiviteter.

Læs mere om vores samarbejde med Bredebro Gymnastikforening her.

 

Illustrationer der forklarer din virkelighed

Gode illustrationer kan være et supereffektivt middel i din kommunikation. De kan sætte ting på spidsen, forklare komplicerede processer, og så siger en enkelt illustration mere end 1000 ord.

Vores grafiker Henriette har sat lidt ord på, hvordan en velovervejet og veludført illustration kan hjælpe din virksomhed, mere end du tror. Det kan du læse meget mere om på vores blog – hvor du i øvrigt også finder masser af inspiration til din kommunikation.

 

Tønder Distriktsskole samlet under ét logo

En ny skolestruktur har samlet Overbygningen og Grundskolen i Tønder, Møgeltønder Skolen og Digeskolen i Højer under navnet Tønder Distriktsskole, som manglede et samlende logo. Vi var så heldige at få lov til at udvikle skolens nye logo, der udstråler mangfoldighed, dynamik og børn, der gøres klar til samfundet.

Skolen bragte selv idéen om et træ på banen, så vi tog det og skolens værdier med på tegnebrættet. Resultatet er et let og energifyldt logo, der selvfølgelig også er versioneret, så hver fysisk afdeling har sit eget logo.

Læs mere om vores arbejde med logoet her.

 

KALB-morgen vender tilbage i det nye år!

KALB-morgen er bare et af de nye tiltag, der dukkede op i huset på Aavedvej i løbet af året. Og vi elsker at starte sådan en fredag med et skud kommunikation i godt selskab, så det har vi selvfølgelig tænkt os at fortsætte med i 2018. Første gang bliver fredag den 26. januar, så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Til årets sidste KALB-morgen holdt advokat Stefan Østerby Jørgensen fra Advodan et superaktuelt oplæg om, hvordan vi undgår ulovligt at snylte på andres brand, når vi deler ting på Facebook. Det hele foregik i skæret fra stearinlysene, og Stefan fik lov til at åbne den første låge i vores portvinsjulekalender.

Du kan allerede nu tilmelde dig næste KALB-morgen via Facebook. Det er gratis og altid hyggeligt!

 

Vi holder lukket mellem jul og nytår

Julen nærmer sig med hastige skridt. Husk, at vi lader julefreden sænke sig over kontoret fra den 21. december til den 2. januar – begge dage inklusive. Men så er vi også helt klar til at løse dine kommunikationsopgaver i det nye år!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.