Sådan undgår du bøder! // Grønne balloner // KALB-morgen-X

Nyhedsbrev – august

Sommeren er her stadig lidt endnu, og nu er vi tilbage, sprængfyldte med energi og solskinshumør. En af de opgaver, vi har løst og færdiggjort lige før sommerferien, var en værdiproces og udvikling af logo og visuel identitet for Jejsing Friskole.

For Jejsing Friskole begyndte det hele med et ønske om et fælles værdisæt, der favner skolens værdier på en måde, så både leder, lærere/medarbejdere, forældre og børn kan genkende værdierne i hverdagen, og føler værdierne levet ud hver dag – uden at man behøver tale så meget om det. Dén opgave er slet ikke så let, og skolens bestyrelse og ledelse spurgte os, om vi ville hjælpe dem med at nå i mål. Om vi ville! At få lov til at komme tæt på en skole og de mennesker, der hver eneste dag laver god skole for børn, er en rigtig skøn opgave! Efterfølgende har vi udviklet et nyt logo og visuel identitet til den lille friskole, der her i begyndelsen af skoleåret kunne fejre fem årsjubilæum. Nu er jubilæumsfesten overstået, skoleåret skudt i gang – og logoet er skudt i luften og skal ud at leve – på nøjagtig samme måde som værdierne på skolen leves hver eneste dag. TAK for samarbejdet, Jejsing Friskole – vi har nydt det SÅ meget. 🙂

 

Juratips, så hatten passer!

Næste år træder en ny persondataforordning i kraft, og den får betydning for rigtig mange af os. Det giver ligesom bolden op til, at vi fortæller jer, at vi har indgået et skønt og pragmatisk samarbejde med de dygtige mennesker hos ADVODAN Tønder-Toftlund. De er faktisk nogle af de advokater i Danmark, der er længst fremme med fortolkningen og forståelsen af konsekvenserne af den nye persondatalov – og herfra skal der følge en opfordring til, at du følger ADVODAN Tønder-Toftlunds facebookside. Her får du tips, tricks, råd og flere informationer om den nye persondatalov – og hvordan du undgår de nye mega store bøder.

 

JUUBIIII – for Johanna

Og sidst, men ikke mindst, så skal vi også lige dele en anden glædelig nyhed med jer – og det er faktisk et nyt KALB-ansigt! Sig hej til Johanna, som skal være praktikant hos os de næste fire måneder. På vores facebookside kan i finde en lille hilsen fra hende – både på dansk og tysk. 🙂

 

Psst!

Husk KALB-morgen den 1. september kl. 8 – 9.15. KALB-morgen er et skud kommunikation fra morgenstunden! Og det er gratis! Så kom gerne forbi, få et aktuelt indspark om kommunikation, en kop kaffe og en god begyndelse på fredagen i godt selskab med KALB’ere og alle andre, der tænker, at det der kommunikation nok er kommet for at blive!

Den 1. september kigger vi lidt nærmere på, hvad der er på spil, når man vil have sin historie ud i æteren. Hvordan tænker en journalist, hvad gør en historie interessant – både når det gælder landsdækkende, regionalt og lokalt?

Vi glæder os til at se dig!

Hvis du vil hjælpe os, så klik dig ind og tilmeld dig begivenheden her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

 

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.