Et efterår fyldt med fest, farver og spændende nye oplevelser

Nyhedsbrev – august vol. 2

 

Sommeren lakker mod enden og gør plads til efteråret, som vi hos KALB er klar til at fylde med fest, farver og spændende nye oplevelser.

 

Vi starter ud med en ekstra titel til Marianne

– Som nu også kan kalde sig selv for bestyrelsesmedlem i Den Jyske Kunstfond. Her kommer hun til at sidde sammen med to andre fantastiske og kompetente profiler. I samarbejde skal de være med til at udvælge lokale kunstprojekter med fokus på iværksætteri, som fonden kan støtte.

Læs mere om det spændende projekt, som Marianne har kastet sig ud i.

 

En toptier til KALB

Efteråret hos KALB står i festens tegn. Vi er nemlig havnet i Bureaubiz’ topti over danske bureauer med flest interaktioner på de sociale medier. Og det er et skulderklap, vi er meget stolte af. For selvfølgelig følger vi også selv de råd, vi giver vores kunder om de sociale medier, og om hvorfor for eksempel Facebook og Instagram er nogle helt fantastiske redskaber, når virksomheder kommunikerer.

Læs mere om hvordan vi endte i topti 

 

Og når vi alligevel er i festhumør…

… så kan vi også fejre, at vi netop har startet et strategisk samarbejde med TM Tønder Håndbold. Vi er allerede i fuld gang med at hjælpe den lokale håndboldklub med både grafiske og kommunikationsmæssige opgaver. Og selvom det er sjovt nok i sig selv med det faglige, så er vi Kalb’ere også så heldige, at vi kan komme ind og se en helt masse håndbold.

 

Kom til Business, Barbecue – and Birthdays!

Har du husket at sætte kryds i kalenderen den 7. september? Her fejrer vi de dejlige damer Marianne og Kirstens sammenlagte 90års-fødselsdag. Så husk at få dig tilmeldt hos anja@kalb.dk senest den 31. august og kom og få god mad og hyggeligt selskab, når vi åbner dørene til Business, Barbecue – and Birthdays!

Se invitationen lige her

 

Velkommen til endnu en Kalb’er

Og til slut vil vi også lige dele den glædelige nyhed, at vi har fået en ny praktikant her hos KALB. Så kommer du forbi kontoret de næste par måneder, er hun klar til at hjælpe dig sammen med alle os andre.

Sig velkommen til Thea, og læs mere om hvem hun er lige her.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

Se det originale nyhedsbrev her.

 

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.