Om morgenmøde, lækre kager, unge iværksættere - og lidt ferie

Nyhedsbrev – april

En god start på dagen…

… en god slutning på ugen, eller en god begyndelse på weekenden. Den 31. marts afholdte vi vores første KALB-morgen – og sikke en succes det var! Temaet var Employee Advocacy – og det fangede i hvert fald rigtig mange, så KALB-morgen bliver. Derfor vil vi også allerede nu invitere til den næste KALB-morgen den 28. april hvor temaet er ‘Videoer – hvor kom vi fra, og hvor er vi nu’. Bliv klogere på, hvordan og hvorfor man både som mindre og større virksomhed skal kunne arbejde med videoer.

Tilmeld dig allerede nu.

 

Glutenfri – et trygt alternativt

Vores søde venner fra Kohberg har for nyligt lanceret fem glutenfri produkter. Det rammer lige ned i en tendens, hvor flere og flere danskere undgår gluten i deres kost. Vi har hjulpet dem med lanceringen af den nye brød- og kageserie og sendt de nye produkter afsted til en lang række magasiner og bloggere rundt i det ganske danske land. Det har været en succesrig indsats, og vi ser frem til endnu flere produkt PR-opgaver fra Kohberg i 2017. Vil du vide mere om produkt-PR, så læs mere her.

 

Nyt mentorkorps

Som ny iværksætter kan det være svært at få styr på, hvordan man lægger budget eller sætter idéerne i system. Tønder Erhvervsråd har derfor skabt et nyt mentorkorps, som skal være med til at styrke iværksættere og mindre virksomheder i Tønder Kommune. Vores dejlige kollega Kirsten von Wildenradt er blevet en del af mentorkorpset, fordi hun i høj grad har en forkærlighed for kommunens unge iværksættere. Har du, eller nogen du kender, brug for lidt sparring? Tønder Erhvervsråd hjælper gerne med at finde det perfekte mentor match. Se mere her.

 

Påskeferie

Om lidt er det påske, og det betyder, at kontoret holder lukket fra mandag den 10. april til og med mandag den 17. april. God ferie til alle!

Pssst…Brænder det pludseligt på, kan du kontakte Kirsten på 20 70 11 77 – så hjælper hun dig gerne videre.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [her].

 

Se det originale nyhedsbrev her.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.