Nye forretningsområder skaber vækst hos Kalb

Det nye hold hos Kalb i Løgumkloster består af Christina Hansen, Kirsten von Wildenradt, Ann Katrine Warren, Marianne Kalb, Anja Christensen og Sofie Poulsen.

Kalb med base i Løgumkloster indtræder stadig oftere som en strategisk sparringspartner, når virksomheder tager hul på nye initiativer. For at sikre bureauets vækst og den positiv udvikling byder Kalb velkommen til hele tre nye medarbejdere.

Det seneste år har kommunikationsbureauet Kalb udvidet sine forretningsområder. Bureauet varetager kommunikationsopgaver for både private og offentlige virksomheder, og samtidig påtager Kalb sig i stadig større omfang rollen som facilitator og projektleder, når kunderne har brug for en strategisk sparringspartner og ønsker at tænke kommunikation ind fra begyndelsen i et udviklingsprojekt. For eksempel samarbejdede bureauet i begyndelsen af 2016 med Tønder Kommune og Tønder Sygehus’ Venner, og sammen fik de overbevist regionsrådspolitikerne i Region Syddanmark om at bevare Tønder Sygehus.

¬- De senere år er der kommet et mere nuanceret blik på, hvad kommunikationsfolk kan bidrage med   det handler ikke længere blot om at producere noget tekst, men i langt højere grad om at bidrage til en stærk strategi og en stærk grundfortælling om virksomheden. Det skaber vækst hos os – for vi gør klart den største forskel, når vi både kan hjælpe vores kunder med at samle trådene, udfordre dem, bidrage med netværk, lægge en stærk plan og sætte ord i verden, der forandrer eller flytter noget, siger Marianne Kalb, grundlægger og ejer af Kalb.

Et stærkere og større hold

Udviklingen har givet behov for flere kræfter, og derfor har Kalb ansat Ann Katrine Warren som kommunikationskonsulent. Som uddannet journalist og med erfaring fra både dagblade, digitale og sociale medier bidrager hun med det indgående kendskab til mediebranchen, som er vigtig i kundernes presse- og krisehåndtering.

Christina Hansen er ansat som projektassistent og har en baggrund som marketings- og digital mediekonsulent. Hendes kompetencer og kendskab til blandt andet markedsføring og annoncering supplerer den mere kommercielle side af kundernes kommunikationsbehov.

Husets nye kommunikationspraktikant er Sofie Poulsen. Hun er ved at læse til kandidat i virksomhedskommunikation ved Aarhus Universitet. Sofie har allerede takket ja til at fortsætte i studiejob hos Kalb, når hun til nytår vender tilbage til universitetet.

– Vi har simpelthen sammensat et nyt og stærkt hold, så vi fortsat kan udvikle os. Men kernen er stadig den samme, som den altid har været; Vi udvikler professionel kommunikation med hjerte og hjerne, og vores styrke er, at vi både kan lægge en strategi og komme ud over rampen med den uden så meget pjat, siger Marianne Kalb.

Kalb består hermed af partnerne Marianne Kalb og Kirsten von Wildenradt samt fire ansatte. Hertil kommer et stærkt netværk af freelancere, der løser specialopgaver. I januar 2017 har Kalb 10 års jubilæum, hvilket naturligvis fejres med fest for kunder og samarbejdspartnere.

For yderligere information kontakt Marianne Kalb, telefon 23731022 eller mail: marianne@mail.dk.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.