Et advisory board + en ny kollega – det giver fire nye ansigter til KALB.

Nye ansigter til KALB

Et advisory board + en ny kollega – det giver fire nye ansigter til KALB. Baggrunden er et ønske om at realisere potentialet i kommunikationsvirksomheder i det sydlige Jylland. Det kræver både flere hjerter, hjerner og nye kompetencer til KALB.

– Vi går nu ind i et nyt år og ser, at de kommende år byder på endnu flere udfordringer og muligheder for KALB – muligheder, som vi ønsker at være parate til at gribe, siger Marianne Rosalie KALB, direktør i KALB og fortsætter: – derfor er vi også superglade for, at vi har fået tre nye meget kompetente personer med i vores nye advisory board, som vi her hos os kalder vores ”springboard” – for at signalere, at vi er så klar til at springe ind i fremtiden.

De tre nye board medlemmer er; Winie Evers, PHD, udviklingskonsulent hos forsyningsselskabet Provas. Winie har tidligere forsket i små og mellemstore kommunikationsvirksomheders evne til at vækste gennem netværk. Den næste i rækken er Bente Thomsen, projekt- og udviklingskonsulent hos Business College Syd. Hun har tidligere været innovation developer hos Erhvervsakademi Sydvest og Erhvervschef på Tønder Handelsskole. Endelig er Grimur Fjeldsted, Innovation Advisor – Industry 4.0 og Digitalisation hos WTSH Gmbh og tidligere Head of Innovation hos ECCO Sko A/S at finde i det team, der fremadrettet skal støtte den fremtidige udvikling hos KALB.

– Nærmest lykkelig – det er vel det, der kommer tættest på den følelse, det er, at få tre så kompetente personer med ombord hos KALB, siger Kirsten von Wildenradt, partner i KALB. – Vi er ydmyge over, at de vil følges med os og glæder os så meget over, at vi nu kan trække på deres solide kompetencer indenfor især innovation og digitalisering.

Endnu en ny kollega og ændret ejerforhold

KALB har desuden ansat endnu en ny kollega, nemlig nyuddannede Mia Mogensen Frisk. Mia er uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation fra Aarhus BSS (Aarhus Business and Social Sciences), der giver hende en bred vifte af kommunikationskompetencer, som bureauets mange kunder vil få gavn af.

I forlængelse af fremtidsplanerne er der også foretaget en ændring i ejerforholdet mellem Kirsten von Wildenradt og Marianne Rosalie KALB. Kirsten, der i 2015 købte sin første lille bid af virksomheden, øger nu ejerandelen, så virksomheden ejes med 30 % af Kirsten og 70 % af Marianne.

FAKTA

KALB har siden starten af 2007 arbejdet med en lang række både private og offentlige virksomheder, og har således en lang referenceliste. Nogle af de seneste opgaver, bureauet har løst, er blandt andet: Kommunikationsstrategi og visuel identitet for Tønder Kommune (Vores Fælles Udviklingsplan), Konceptet Tønder Weddings, online kampagner for Sikkerhedsstyrelsen, blandt andet ”Ulovligt fyrværkeri” og ”Tænk småt, leg sikkert”, og events for Erhvervsstyrelsen. Herudover løser KALB opgaver for en række lokale kunder, herunder blandt andet Advodan Tønder-Toftlund, Drøhse – Tømrer & Snedker, Frøslev Træ, Kjelkvist A/S, Sparekassen Bredebro, Jejsing Friskole mv.

For yderligere information, kontakt venligst Marianne Kalb på telefon 23 73 10 22 eller marianne@kalb.dk.

 

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.