fbpx

Pressemeddelelse, 26. juni 2020

KALB udvider med kontor i Sønderborg

Kommunikationsbureauet KALB fra Løgumkloster åbner nu kontor i Sønderborg. Det sker i forlængelse af stigende interesse fra Sønderborg-området, hvor KALB ser et marked for strategisk kommunikation hos områdets virksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsaktører. KALB får base i Domicilet.

– Sønderborg har så mange spændende virksomheder, og vi har længe haft et godt øje til området. Nu tager vi skridtet fuldt ud og åbner et kontor for at komme ind under huden på både mennesker og virksomheder i Sønderborg. Vi brænder for udviklingen i Sønderjylland, og vi glæder os til at favne hele landsdelen, siger Kirsten von Wildenradt, der sammen med Marianne Rosalie Kalb driver KALB.

KALB er et strategisk kommunikationsbureau, der blandt andet rådgiver private og offentlige virksomheder i strategisk kommunikation i forbindelse med forandringsprojekter, koncepter og kampagner. Bureauet flytter ind i Domicilet på Ellegårdvej, hvor de fra starten vil være i tæt kontakt med både Sønderborg Vækstråd og de øvrige virksomheder i Domicilet.

Hos Sønderborg Vækstråd er der glæde over KALBs beslutning om at åbne i Sønderborg.

– Det er skønt at se en virksomhed i udvikling, der har lyst til at udforske vores område, og som kan se idéen i at positionere sig ved at være til stede. Derfor er vi rigtig glade for at kunne byde KALB velkommen til Sønderborg og Domicilet, siger Michael Hamann, direktør i Sønderborg Vækstråd.

Klar til kaffe

KALB rykker ind i Domicilet efter sommerferien, og planen er at bruge sensommeren og efteråret på at lære områdets aktører bedre at kende. Marianne Kalb og Kirsten von Wildenradt vil være de primære ansigter, man møder på Sønderborg-kontoret, mens KALBs øvrige ansatte med kompetencer indenfor blandt andet grafisk design, online markedsføring, sociale medier og PR vil være i Sønderborg efter behov.

– Vi har allerede gode forretningsvenner i Sønderborg-området, og nu glæder vi os til at lære endnu flere af områdets virksomheder, uddannelsesinstitutioner og erhvervsaktører at kende. Vi er medlem af Sønderborg Vækstråd og deltager på netværksmøder her, og så skal vi naturligvis ud at drikke kaffe med en masse folk i området de kommende måneder, siger Marianne Kalb, direktør i KALB.

FAKTA om KALB

KALB blev grundlagt af Marianne Kalb i 2007 i Løgumkloster, hvor bureauet stadig har kontor.

Som strategisk kommunikationsbureau løser KALB opgaver indenfor strategisk kommunikation, forandringskommunikation, udvikling af koncepter og planlægning af kampagner, samt krisekommunikation og hverdagens kommunikationsopgaver indenfor for eksempel sociale medier, PR, online marketing og hjemmesider.

KALB har otte faste medarbejdere, hvoraf en bor i Sønderborg.

For yderligere information, kontakt venligst Marianne Kalb på telefon 23 73 10 22 eller e-mail marianne@kalb.dk. Se også www.kalb.dk

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.