VORES VERDEN

KALB har base i Løgumkloster i Tønder Kommune og har kunder over hele landet, men vi indrømmer det blankt; vi har et hjerte, der i særlig grad banker for det sydlige Danmark. Det er jo herfra, vores verden går. Det er her, vi bor og arbejder, det er her, vores børn vokser op – og det er hertil vi med stolthed og glæde inviterer familie, venner og gæster – og ja, også vores kunder.

Hos KALB interesserer vi os for alt, der handler om og bidrager til at udvikle det sydlige Danmark. Det betyder, at vi meget ofte siger ”JA” og går en ekstra mil for vores område – i øvrigt også når det gælder frivilligt arbejde. Vi krydser meget gerne grænser – både de fysiske og grænserne imellem vores professionelle virke og vores frivillige engagement.

Tønder-egnen er vores udgangspunkt, og vi holder gerne fanen højt for området. Som kommunikationsmennesker ved vi, hvor vigtigt det er, at vi selv taler positivt og fortæller de gode historier om vores egn – ellers kan vi jo ikke forvente, at andre gør det. Derfor har vi skabt Facebook-universet We Love Tønder se facebook siden, hvor mere end 2500 søde og kærlige fans, der alle har et hjerte, der banker for Tønder og omegn, er med til at sprede positive ringe i vandet.

Hjerte og hjerne er alt, hvad det handler om.

Samarbejdspartnere

Vi har en række række samarbejdspartnere, som gør os i stand til at løfte endnu flere opgaver. Mød nogle af dem her:

kreakom – Kreativitet & Kommunikation

Vi leverer kommunikation med hjerte & hjerne – og en ekstra portion tillid.

Hos KALB skriver vi Kundens Tryghed med stort – og det understreger vi ved at være medlem af kreakom. Som medlem overholder vi foreningens etiske regler, der blandt andet sikrer, at vi opretholder en høj fortrolighedsgrad over for kunden og sikrer, at information fra og om kunden holdes fortroligt

Social ansvarlig virksomhed 2019/2020

Vi er stolte af at have modtaget CSR-mærket 2019. Mærket tildeles virksomheder i Tønder Kommune, der udviser rummelighed, fleksibilitet og ansvarlighed, når det gælder inklusion af borgere på kanten af arbejdsmarkedet.

Læs mere om CSR-mærket her

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.