fbpx
Nadia Yassin - freelance fotograf foran hvid baggrund

Nadia Yassin

www.nadiayassin.com

Nøglekompetencer:

Fotografering

Om Nadia:

Nadia er et ungt fototalent med en stærk passion for fotografi og billedbehandling. Hun interesserer sig især for portrætfotoet, for arkitektur og for reportagefotos. Hun var ligeved og næsten færdig med sin uddannelse som fotograf på NEXT, da COVID-19 kom og spændte ben for hendes praktikplads.

Derfor er studierne nu sat på hold, imens hun bruger sin nyvundne tid på at arbejde fuldtid som skolefotograf. Og så skyde billeder for os selvfølgelig. Hun er i øvrigt kvinden bag vores portrætter her på kalb.dk

Relevante referencer

Klosterbiler

I Løgumkloster ligger Klosterbiler. En bil-ekspert, der både favner over et Automester-værksted og en Peugeot-forhandler – samt biludlejning. Klosterbiler ønskede en stærk og selvstændig retning for deres brand og virksomhed. Den overordnede paraply og det grundlag, som alle markedsføringsindsatser skulle tale ind i – og ud fra.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.