fbpx
Camilla Olsen portræt foran hvid baggrund

Malene Lemann

E-mail:

malene@kalb.dk

Mobil:

+45 72 44 11 01

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Strategisk kommunikation

Journalistik

PR

Public Affairs

Om Malene:

Malene er uddannet journalist, men har siden 2006 primært arbejdet på den anden side af skrivebordet som kommunikationsrådgiver ved både bureau og forskellige virksomheder og organisationer – herunder ECCO Sko, Trekantområdet Danmark og den by- og boligsociale helhedsplan i Sønderborg. Umiddelbart inden Malene kom til KALB i 2021, var hun global kommunikationschef ved DRC Dansk Flygtningehjælp.

Malene er stærk inden for strategisk kommunikation, rådgivning og public affairs, men hun elsker også at bringe sit journalistiske håndværk i spil ved tasterne.

Selv om Malenes job har bragt hende vidt omkring, har hun siden 2001 haft sit hjerte og hjem solidt plantet i Sønderborg, og hun har da også sin daglige gang på vores østligste kontor.

Malene er desuden frivilligt bestyrelsesmedlem og kommunikationsansvarlig for Julegavekonvojen, der hvert år deler gaver med danske børns brugte legetøj ud til tusindvis af fattige rumænske børn, der ellers ikke ville få en julegave.

Uddannet journalist ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Aarhus og har siden taget flere diplomfag inden for strategisk kommunikation og public affairs.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.