fbpx
Mia Mogensen Frisk - portræt på hvid baggrund

Mia Mogensen Frisk

E-mail:

mia@kalb.dk

Mobil:

+45 40 43 00 98

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Kundeservice

Sociale Medier

PR

Presse

Om Mia:

Mia er kommunikationskonsulent med kompetencer, der spænder over ekstern og intern kommunikation og krydsfeltet midtimellem – til stor gavn for alle vores kunder. Hun arbejder med PR, strategi og tekstforfatning i bred forstand og kan skære tekster ind til benet eller male med den brede pensel alt efter behov.

Mia har også specialiseret sig indenfor kundeservice, hvor hendes venlige væsen og evne til at formulere opmærksomme, imødekommende og præcise svar tager hånd om både virksomheden og deres kunder.

Den digitale verden bevæger Mia sig ubesværet rundt i, og hendes budskaber går rent igennem, uanset om der er tale om nyheder og beskrivende tekster til hjemmesider eller målrettet content til sociale medier.

Uddannet cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Business and Social Sciences.

Relevante referencer

Haderslev Krisecenter

Haderslev Krisecenter er som så mange steder afhængige af de frivillige hænder, de kan tiltrække. En stor del af arbejdet på centret løftes af de dygtige og engagerede frivillige. 

Haderslev Krisecenter oplevede en faldende interesse ved deres Åbent Hus-arrangementer og et fald i tilgangen af ansøgninger fra frivillige ildsjæle. I tæt samarbejde med centret tilrettelagde vi en plan for et forløb med formålet at rekruttere dobbelt så mange frivillige, som de allerede var på centret.

VGIE

VGIE ønskede at gå all-in på online markedsføring. Vi udvikler og fører målrettede kampagner for at række ud til kommende elever og deres forældre – med et rigtig godt resultat.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.