fbpx
Marianne Kalb i blomster kjole på hvid baggrund

Marianne Kalb

E-mail:

marianne@kalb.dk

Mobil:

+45 23 73 10 22

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Strategisk kommunikation

Krisekommunikation

Forandringskommunikation

Intern kommunikation

Om Marianne:

Marianne grundlagde KALB i 2007 og er på den måde hjertet og hjernen bag firmaet. Marianne er PR-menneske til fingerspidserne og får lynhurtigt på fornemmelsen, hvilken vej vinden blæser. Hun har altid en idé – og som regel flere. Hun er bureauets strateg, har stærke konceptkompetencer, sætter ord i verden, og som særlig specialiseret i krisehåndtering styrer hun sikkert vores kunder udenom potentielt kritiske issues. Hun har mere end 20 års erfaring med at håndtere kommunikation, hvis krisen er brudt ud eller er på vej. Og hun har international erfaring fra sin tid som International PR Manager hos ECCO Sko A/S.

Marianne bestrider bestyrelsesposter i TV SydDen Jyske KunstfondBorgmester Laurids Rudebecks MindefondTønder Erhvervsråd og Danmarks Østersfestival.

Hun sidder desuden i UdviklingsRåd Sønderjylland og er medlem af Unge i Uddannelse-udvalget, et erhvervs- og tværpolitisk udvalg i Tønder Kommune. Hun er medlem af Bestyrelseskvinder.
Se hendes bestyrelsesprofil her

Uddannet i sprog og ledelse på Syddansk Universitet samt University of Leicester, UK. Har en professionel bestyrelsesuddannelse fra Board Governance og har gennemført et forløb om Digital Ledelseskultur på Business Academy Aarhus.

Relevante referencer

Tønder Sygehus

Et sygehus, der pludselig ser ud til at være lukningstruet, kræver en helt speciel kampagne, der med sammenhold og et fælles afsæt kan skabe de rammer og betingelser, der gør, at Sundhedsudvalget i Region Syddanmark forstår, at Tønder Sygehus ikke blot er et daghospital.

Naturbiogas Sode

Med visionen om at koble Haderslev Næs til hele Danmarks grønne omstilling stod Naturbiogas Sode overfor en vanskelig kommunikationsudfordring, da de skulle formidle specialistviden til en lokalbefolkning og kommune i forbindelse med indhentning af tilladelse til rejsning af biogasanlæg på Haderslev Næs.

For at kunne indhente en tilladelse til opbygning af deres biogasanlæg i Haderslev, skulle der et flertal til, og dette kunne kun opnås via en intensiv faglig kommunikations- og informationsindsats.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.