fbpx
Mads Aldridge Kalb Møller - portræt på hvid baggrund

Mads Aldridge Kalb Møller

E-mail:

mads@kalb.dk

Mobil:

+45 60 44 31 79

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Videoproduktion

Fotografering

Storyboard

Om Mads:

Mads er husets freelancefotograf og videomand, og arbejder med videoproduktioner og fotografering. Trods sin unge alder er Mads erfaren i en lang række programmer til produktion og redigering af både video og billeder. Efter opgavens behov kan han både filme, instruere, klippe og producere film, og med sin store musikinteresse finder han også det helt rigtige lyd til opgaven. Er der brug for det, tager han også billeder.

Til hverdag arbejder Mads hos Sony Music Entertainment som content klipper – og så låner vi ham derfra i ny og næ.

Relevante referencer

MHO-Co

Det Esbjerg-baserede rederi leverer service til offshorebranchen, hvor rederiets særlige crew transfer vessels sejler vindmølleteknikere ud til havvindmølleparker i Nordsøen.

Med specialdesignede skibe, der er ekstra store, driftssikre og miljøvenlige er MHO-Co et innovativt rederi drevet af passion og stor knowhow. På LinkedIn fandt vi stil og tone og udvikler løbende værdiskabende indhold, der giver synlighed overfor rederiets kunder og brokers – og som har givet grobund for en stor og aktiv følgerskare direkte i målgruppen.

Haderslev Krisecenter

Haderslev Krisecenter er som så mange steder afhængige af de frivillige hænder, de kan tiltrække. En stor del af arbejdet på centret løftes af de dygtige og engagerede frivillige. 

Haderslev Krisecenter oplevede en faldende interesse ved deres Åbent Hus-arrangementer og et fald i tilgangen af ansøgninger fra frivillige ildsjæle. I tæt samarbejde med centret tilrettelagde vi en plan for et forløb med formålet at rekruttere dobbelt så mange frivillige, som de allerede var på centret.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.