fbpx
Kirsten Von Wildenradt står glad med armene i siden

Kirsten Von Wildenradt

E-mail:

kirsten@kalb.dk

Mobil:

+45 20 70 11 77

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Sociale Medier

Strategisk kommunikation

Facilitering

Projektledelse

Tysk

Om Kirsten:

Kirsten blev i 2014 partner i KALB, men hun har været en del af bureauet siden 2007. Hun er kontorets omdrejningspunkt og har altid en finger med i ethvert projekt – og både humør og tempo er højt, når hun styrer projekterne sikkert i land. Hun er en fantastisk projektleder, der samler trådene og kan få holdet til at spille optimalt sammen. Hun er husets ekspert i sociale medier og får online platforme til at supplere hinanden og skaber størst mulig synergi mellem platformene. Samtidig er Kirsten knivskarp, når det gælder PR i bred forstand – lige fra corporate til produkt-PR. Hun er en stærk facilitator og holder desuden løbende oplæg, workshops og undervisning om sociale medier. Og hvis hun har tid, skriver hun tekster – også gerne på tysk.

Som formand for Marieskolens Støtteforening var hun med til at skabe grundlaget for en stærk støtteforening. Hun er desuden frivillig i Tønder Festival og sidder i bestyrelsen for TM Tønder samt støtteforeningen Tønder Sygehus’ Venner’.

Uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation med speciale i strategisk kommunikation og PR på Aarhus Business and Social Sciences. Derudover har hun gennemført et forløb om Digital Ledelseskultur på Business Academy Aarhus.

Relevante referencer

Rømø

På baggrund af udviklingsplanen for Rømø ”Udviklingsplanen – Én fælles retning for Rømø 2020”, lå mange indsatser i pipeline for Rømø og Tønder Kommune i arbejdet for udviklingen af vadehavsøen. KALB bød ind på den spændende opgave – og gravede dybt for at finde de helt gode historier fra og om vadehavsøen.

Hotline Syddanmark

Kommunerne i Syddanmark ønskede først et nyt markedsføringskoncept for en service forankret i kommunerne. Men da vi gik til opgaven, blev det klart, at behovet måske så anderledes ud. Efter god og lærerig sparring blev det derfor til en opgave af noget anden karakter, som vi endte med at løse. Det er godt eksempel på, at vi ofte agerer som ”djævens advokat” og udfordrer værdien af den opgave, man ønsker løst.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.