fbpx
Portræt af Joshua Grigoleit i rød trøje på lys baggrund

Joshua Grigoleit

E-mail:

joshua@kalb.dk

Mobil:

+45 72 44 11 01

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Videoproduktion

Grafisk design

Visuel identitet

Digitale løsninger

Om Joshua:

Joshua er vores grafiker og multimediedesigner med særligt fokus på videoproduktion, web og digitale løsninger. Han planlægger, filmer, klipper og producerer film og tilføjer ekstraudstyr som lækkert grafisk design, tekster og musik efter opgavens behov.

Han har styr på sin digitale værktøjskasse og har indgående viden om kanaler og formidling via for eksempel YouTube.

Som grafiker løser Joshua også en lang række opgaver fra logoer og annoncer til store kataloger og hjemmesider. Og kræver opgaven en animation, så skaber han det unikke udtryk, der passer perfekt til virksomheden og formålet.

Joshua er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg.

Relevante referencer

Klosterbiler

I Løgumkloster ligger Klosterbiler. En bil-ekspert, der både favner over et Automester-værksted og en Peugeot-forhandler – samt biludlejning. Klosterbiler ønskede en stærk og selvstændig retning for deres brand og virksomhed. Den overordnede paraply og det grundlag, som alle markedsføringsindsatser skulle tale ind i – og ud fra.

Haderslev Krisecenter

Haderslev Krisecenter er som så mange steder afhængige af de frivillige hænder, de kan tiltrække. En stor del af arbejdet på centret løftes af de dygtige og engagerede frivillige. 

Haderslev Krisecenter oplevede en faldende interesse ved deres Åbent Hus-arrangementer og et fald i tilgangen af ansøgninger fra frivillige ildsjæle. I tæt samarbejde med centret tilrettelagde vi en plan for et forløb med formålet at rekruttere dobbelt så mange frivillige, som de allerede var på centret.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.