fbpx
Glad Ditte Andreasen portræt, på hvid baggrund

Ditte Andreasen

E-mail:

ditte@kalb.dk

Mobil:

+45 40 11 97 55

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Digital markedsføring

Grafisk design

Projektledelse

Visuel identitet

Om Ditte:

Ditte er grafisk designer og projektassistent. Hendes kreative egenskaber og skarpe overblik går hånd i hånd, når der skal udvikles grafiske løsninger til vores kunder.

De digitale platforme er på ingen måde ukendt terræn for Ditte. Hun har masser af erfaring indenfor digital markedsføring, hvor hun blandt andet udvikler hjemmesider, digitale kampagner og digitalt content for vores kunder.

Tryksager får ligeledes en kærlig hånd fra Ditte, når det kommer til vores kunders visuelle udtryk. Hun skaber sammenhæng mellem virksomhedens visuelle identitet, logo og den historie, som det enkelte produkt skal udtrykke. Og hun gør det med både grundighed og øje for de små detaljer.

Som projektassistent har Ditte en administrativ rolle i flere projekter, hvor hun i tæt kontakt med kunden holder overblikket, styrer processen i den rigtige retning og sørger for, at opgaverne bliver udført til perfektion.

Ditte er uddannet multimediedesigner.

Relevante referencer

Klosterbiler

I Løgumkloster ligger Klosterbiler. En bil-ekspert, der både favner over et Automester-værksted og en Peugeot-forhandler – samt biludlejning. Klosterbiler ønskede en stærk og selvstændig retning for deres brand og virksomhed. Den overordnede paraply og det grundlag, som alle markedsføringsindsatser skulle tale ind i – og ud fra.

Kohberg Foodservice

– Wienerbrød i lyserødt univers

Kohbergs nye innovative wienerbrød er både smagfulde og farverige. Derfor er de lanceret i et farverigt univers, der underbygger fortællingen om klassisk wienerbrød med et moderne twist og overraskende smagskombinationer.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.