fbpx
Kirsten Von Wildenradt står glad med armene i siden

Ann Katrine Warren

E-mail:

ann@kalb.dk

Mobil:

+45 51 21 45 25

Mød mig på LinkedIn

Nøglekompetencer:

Sociale Medier

Journalistik

Tekstforfatning

PR

Presse

Engelsk

Om Ann:

Ann er kommunikationskonsulent og tekstforfatter med primært fokus på tekst, journalistik, PR og sociale medier. Med sin baggrund som journalist kan hun stille skarpt på en vinkel og lægge en klar strategi, der får budskabet udover rampen uanset kommunikationskanal og målgruppe.

Hun researcher og pejler sig ind på den gode historie, der er afgørende for din PR-indsats, og i krisesituationer kender hun pressens arbejde indefra og træder til med indsigt, rådgivning og medietræning.

Hun er redaktør og projektleder på en række udgivelser og kan få teksten til din hjemmeside, artikel, pressemeddelelse og SoMe-content til at sidde lige i skabet. Gennem en årrække har hun specialiseret sig i online kommunikation og sociale medier, og hun holder jævnligt kurser i virksomheders brug af LinkedIn, Facebook og Instagram.

Ann har både danske og engelske rødder, og hendes tilknytning til den engelske kultur giver også en særlig sproglig indsigt.

Uddannet journalist ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Aarhus.

Relevante referencer

SADF

– Løbende kommunikation 

Med en ny bestyrelse ved roret havde de lægeeksaminerede fodplejeres brancheforening Sammenslutningen af Danske Fodplejere (SADF) brug for en klar strategi, der fastlægger, hvilken position og profil, brancheforeningen skal have både i forhold til fodplejere og den omkringliggende verden.

MHO-Co

Det Esbjerg-baserede rederi leverer service til offshorebranchen, hvor rederiets særlige crew transfer vessels sejler vindmølleteknikere ud til havvindmølleparker i Nordsøen.

Med specialdesignede skibe, der er ekstra store, driftssikre og miljøvenlige er MHO-Co et innovativt rederi drevet af passion og stor knowhow. På LinkedIn fandt vi stil og tone og udvikler løbende værdiskabende indhold, der giver synlighed overfor rederiets kunder og brokers – og som har givet grobund for en stor og aktiv følgerskare direkte i målgruppen.

Vil du være en KALBER?

Vi lægger ret stor vægt på at skabe en arbejdsplads, der giver følelsen af, at man er en del af verdens bedste hold. Dermed tager vi vores ansvar som arbejdsplads alvorligt – og vi har høje forventninger til os selv som ejere af virksomheden og som skaber af arbejdspladser. Og vi har høje forventninger til, at alle dem, der er en del af holdet, bidrager til at skabe vores fælles arbejdsplads.

Vi sætter også fokus på det kollegiale fællesskab og har selvfølgelig en personaleforening, der byder på sjov og ballade.

Måske er du interesseret i at blive en del af KALB? Vi er løbende på udkig efter både praktikanter, medarbejdere og nye samarbejdspartnere. Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger – send dem til info@kalb.dk

Vil du være en KALBER?

Hos kalb søger vi ofte praktikanter, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.