Mød KALB teamet

Ann Katrine Warren

– Kommunikationskonsulent & journalist

Ann er kommunikationskonsulent og tekstforfatter med primært fokus på tekst, journalistik, PR og sociale medier. Med sin baggrund som journalist kan hun stille skarpt på en vinkel og lægge en klar strategi, der får budskabet udover rampen uanset kommunikationskanal og målgruppe.

Hun researcher og pejler sig ind på den gode historie, der er afgørende for din PR-indsats, og i krisesituationer kender hun pressens arbejde indefra og træder til med indsigt, rådgivning og medietræning.

Hun er redaktør og projektleder på en række udgivelser og kan få teksten til din hjemmeside, artikel, pressemeddelelse og SoMe-content til at sidde lige i skabet. Gennem en årrække har hun specialiseret sig i online kommunikation og sociale medier, og hun holder jævnligt kurser i virksomheders brug af LinkedIn, Facebook og Instagram.

Ann har både danske og engelske rødder, og hendes tilknytning til den engelske kultur giver også en særlig sproglig indsigt.

Uddannet journalist ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole i Aarhus.

Ditte Andreasen

– Grafisk designer & projektassistent

Ditte er grafisk designer og projektassistent. Hendes kreative egenskaber og skarpe overblik går hånd i hånd, når der skal udvikles grafiske løsninger til vores kunder.

De digitale platforme er på ingen måde ukendt terræn for Ditte. Hun har masser af erfaring indenfor digital markedsføring, hvor hun blandt andet udvikler hjemmesider, digitale kampagner og digitalt content for vores kunder.

Tryksager får ligeledes en kærlig hånd fra Ditte, når det kommer til vores kunders visuelle udtryk. Hun skaber sammenhæng mellem virksomhedens visuelle identitet, logo og den historie, som det enkelte produkt skal udtrykke. Og hun gør det med både grundighed og øje for de små detaljer.

Som projektassistent har Ditte en administrativ rolle i flere projekter, hvor hun i tæt kontakt med kunden holder overblikket, styrer processen i den rigtige retning og sørger for, at opgaverne bliver udført til perfektion.

Ditte er uddannet multimediedesigner.

Johanna Möller

– Kommunikationsmedarbejder

Johanna er vores uundværlige kommunikationsmedarbejder. Hun er uddannet professionsbachelor i erhvervssprog og it-baseret markedskommunikation på UC Syd i Haderslev – en uddannelse, hun har læst på tysk. Med sin baggrund i det danske mindretal syd for grænsen har hun et særligt indblik i grænselandet og interkulturel kommunikation.

Joshua Grigoleit

– Grafisk designer & webudvikler

Joshua er vores grafiker og multimediedesigner med særligt fokus på videoproduktion, web og digitale løsninger. Han planlægger, filmer, klipper og producerer film og tilføjer ekstraudstyr som lækkert grafisk design, tekster og musik efter opgavens behov.

Han har styr på sin digitale værktøjskasse og har indgående viden om kanaler og formidling via for eksempel YouTube.

Som grafiker løser Joshua også en lang række opgaver fra logoer og annoncer til store kataloger og hjemmesider. Og kræver opgaven en animation, så skaber han det unikke udtryk, der passer perfekt til virksomheden og formålet.

Joshua er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademi SydVest i Sønderborg.

 

Kirsten Von Wildenradt

– Partner, Kommunikationsrådgiver & Digital chef

Kirsten blev i 2014 partner i KALB, men hun har været en del af bureauet siden 2007. Hun er kontorets omdrejningspunkt og har altid en finger med i ethvert projekt – og både humør og tempo er højt, når hun styrer projekterne sikkert i land. Hun er en fantastisk projektleder, der samler trådene og kan få holdet til at spille optimalt sammen. Hun er husets ekspert i sociale medier og får online platforme til at supplere hinanden og skaber størst mulig synergi mellem platformene. Samtidig er Kirsten knivskarp, når det gælder PR i bred forstand – lige fra corporate til produkt-PR. Hun er en stærk facilitator og holder desuden løbende oplæg, workshops og undervisning om sociale medier. Og hvis hun har tid, skriver hun tekster – også gerne på tysk.

Som formand for Marieskolens Støtteforening var hun med til at skabe grundlaget for en stærk støtteforening. Hun er desuden frivillig i Tønder Festival og sidder i bestyrelsen for TM Tønder samt støtteforeningen Tønder Sygehus’ Venner’.

Uddannet cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation med speciale i strategisk kommunikation og PR på Aarhus Business and Social Sciences. Er i øjeblikket i gang med et forløb og Digital Ledelseskultur på Business Academy Aarhus.

Mads Aldridge Kalb Møller

– Videograf talent

Mads er husets freelancefotograf og videomand, og arbejder med videoproduktioner og fotografering. Trods sin unge alder er Mads erfaren i en lang række programmer til produktion og redigering af både video og billeder. Efter opgavens behov kan han både filme, instruere, klippe og producere film, og med sin store musikinteresse finder han også det helt rigtige lyd til opgaven. Er der brug for det, tager han også billeder.

Til hverdag arbejder Mads hos Sony Music Entertainment som content klipper – og så låner vi ham derfra i ny og næ.

 

Marianne Kalb – Direktør, Strategisk rådgiver

Marianne Kalb

– Direktør, Strategisk rådgiver

Marianne grundlagde KALB i 2007 og er på den måde hjertet og hjernen bag firmaet. Marianne er PR-menneske til fingerspidserne og får lynhurtigt på fornemmelsen, hvilken vej vinden blæser. Hun har altid en idé – og som regel flere. Hun er bureauets strateg, har stærke konceptkompetencer, sætter ord i verden, og som særlig specialiseret i krisehåndtering styrer hun sikkert vores kunder udenom potentielt kritiske issues. Hun har mere end 20 års erfaring med at håndtere kommunikation, hvis krisen er brudt ud eller er på vej. Og hun har international erfaring fra sin tid som International PR Manager hos ECCO Sko A/S.

Marianne bestrider bestyrelsesposter i TV SydDen Jyske KunstfondBorgmester Laurids Rudebecks MindefondTønder Erhvervsråd og Danmarks Østersfestival.

Hun sidder desuden i UdviklingsRåd Sønderjylland og er medlem af Unge i Uddannelse-udvalget, et erhvervs- og tværpolitisk udvalg i Tønder Kommune. Hun er medlem af Bestyrelseskvinder.
Se hendes bestyrelsesprofil her

Uddannet i sprog og ledelse på Syddansk Universitet samt University of Leicester, UK. Har en professionel bestyrelsesuddannelse fra Board Governance og er i øjeblikket i gang med et forløb og Digital Ledelseskultur på Business Academy Aarhus

Mia Mogensen Frisk

– Kommunikationskonsulent & social media planner

Mia er kommunikationskonsulent med kompetencer, der spænder over ekstern og intern kommunikation og krydsfeltet midtimellem – til stor gavn for alle vores kunder. Hun arbejder med PR, strategi og tekstforfatning i bred forstand og kan skære tekster ind til benet eller male med den brede pensel alt efter behov.

Mia har også specialiseret sig indenfor kundeservice, hvor hendes venlige væsen og evne til at formulere opmærksomme, imødekommende og præcise svar tager hånd om både virksomheden og deres kunder.

Den digitale verden bevæger Mia sig ubesværet rundt i, og hendes budskaber går rent igennem, uanset om der er tale om nyheder og beskrivende tekster til hjemmesider eller målrettet content til sociale medier.

Uddannet cand.ling.merc. i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Business and Social Sciences.

 

Nadia Yassin

Freelance fotograf

Nadia er et ungt fototalent med en stærk passion for fotografi og billedbehandling. Hun interesserer sig især for portrætfotoet, for arkitektur og for reportagefotos. Hun var ligeved og næsten færdig med sin uddannelse som fotograf på NEXT, da COVID-19 kom og spændte ben for hendes praktikplads.

Derfor er studierne nu sat på hold, imens hun bruger sin nyvundne tid på at arbejde fuldtid som skolefotograf. Og så skyde billeder for os selvfølgelig. Hun er i øvrigt kvinden bag vores portrætter her på kalb.dk

www.nadiayassin.com

Vil du være en KALBER?

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Hvis du er på vej med sådan én, skal du sende den til marianne@kalb.dk 

Vi har også næsten altid studerende og praktikanter i huset, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Du kommer til at lave præcis lige så meget kaffe som os andre. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Vil du være en KALBER?

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Hvis du er på vej med sådan én, skal du sende den til marianne@kalb.dk

Vi har også næsten altid studerende og praktikanter i huset, og når du bliver praktikalb hos KALB, er du en del holdet. Du kommer til at lave præcis lige så meget kaffe som os andre. Vi tror på, at forskellige hjerner tænker bedst, og derfor gør vi en dyd ud af at arbejde på tværs af fagområder og personligheder. Sammen dribler vi bolden mod vores fælles mål, og som praktikalb kommer du til at spille med på lige fod med alle andre.

Skal du være med på KALB-holdet?

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.