STRATEGISK KOMMUNIKATION

Strategisk kommunikation handler om at forstå din forretning. Vil du i mål, er du nødt til at have en klar kurs. En strategi der tager udgangspunkt i jeres forretningsmål, uanset om I kommunikerer internt og eksternt.

KALB rådgiver både private og offentlige virksomheder i kommunikationsanliggender. Vi sparrer med virksomhedens ledende medarbejdere om strategien – og i særdeleshed den kommunikation, der skal understøtte jer i at nå virksomhedens mål.

Strategisk kommunikation skaber resultater

Vi har stor forkærlighed for arbejde i projekter og i opgaver, hvori der indgår mange forskellige aktører og interessenter – både kommuner, private virksomheder, foreninger og frivillige ildsjæle. Når mange forskellige mennesker går sammen om en fælles sag, så kan der skabes store resultater.

Engagement er en selvfølge for os. Vi kan slet ikke lade være med at have hjertet med, i det vi laver. Hvis det modsatte er tilfældet, siger vi nej tak til opgaven. Både for jeres og vores egen skyld. Vores ligefremme attitude gør, at vi let falder ind i jargonen og kulturen hos jer. Et positivt livssyn og et glimt i øjet skaber hurtigt et uhøjtideligt samarbejde, der gør det let at lukke os ind i krogene af virksomheden. Og så gør det jo ikke noget, hvis vi samtidig har det sjovt.

  • Vi faciliterer udviklingsprocesser
  • Vi rådgiver om udfordringer og finder muligheder
  • Vi sætter ord på jeres kernefortælling, der er udgangspunkt for al kommunikation
  • Vi tager jer gennem hele rejsen fra idé til færdigt koncept
Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.