SOCIALE MEDIER

De sociale medier spiller en væsentlig rolle i moderne kommunikation. De giver dig og din virksomhed mulighed for at gå i direkte dialog med kunder og andre målgrupper – troværdigt, relevant og i et uformelt univers.

For os handler de sociale medier om mennesker og involvering. Ønsker du som virksomhed at involvere og engagere din målgruppe og aktivere deres netværk, så kræver det content, der er aktuelt, brugbart og giver følgerne noget at tale om. Det er inbound markedsføring, hvor du i stedet for at råbe op og forstyrre dine kunder, giver dem noget, de kan bruge og selv opsøger.

Vi samles ikke længere på samme måde om tv, radio og aviser. I stedet er sociale medier blevet markante kanaler til at nå og kommunikere med et bredt spekter af målgrupper, der altid har mobilen lige ved hånden. Instagrammere kan have hundredtusindvis af engagerede unge følgere, uden at deres forældre nogensinde har hørt om dem. LinkedIn er portalen for erhversfolk og jobsøgende. YouTube er blevet opslagsværket, hvor vi både søger tutorials om alt fra bagværk til brugt bil – men også musikvideoer og sjove katte. Mens Facebook er platformen, hvor selv farmor følger med i familiens og verdens gang.

Hos KALB hjælper vi dig med at skabe personlige relationer mellem dit brand og målgruppen, og dermed aktiverer vi sammen den mekanisme eller det emne, som får din målgruppe op af stolen og ud på deres foretrukne sociale netværk for at tale om dig og din virksomhed.

Kommunikation på de sociale medier

Sociale medier er legepladsen, hvor din virksomhed har mulighed for at vise, hvem menneskerne bag facaden er.

Det handler ikke længere kun om at skabe opmærksomhed, men om at tiltrække mennesker, som interesserer sig for din virksomhed.

Uanset hvilket medie, der er tale om, så går udviklingen i én bestemt retning. Video og liveoptagelser vil om bare få år være den dominerende kommunikationsform på sociale medier især.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.