PR & PRESSEHÅNDTERING

Public Relations handler om meget mere end omtale. Det handler om relationer, for forbrugere og virksomheder har en holdning til, hvem de handler med, og hvorfor de gør det.

Moderne PR og kommunikation handler om at skabe en relation til jeres kunder og omverdenen. Derfor bør PR & kommunikation i vores verden forankres på ledelsesniveau – og ikke kun i marketingsafdelingen. Det handler om, hvordan verden skal opfatte jeres virksomhed.

Vi rådgiver, planlægger og gennemfører professionelle indsatser indenfor alt fra corporate til produkt-PR. Vi genkender den gode historie om jeres virksomhed og leverer den til målgruppen via de bedst egnede kanaler for eksempel en magasinkampagne, filmproduktion eller en social medie-indsats.

Ud over at bevare pressekontakten opbygger vi også relationer mellem bloggere og jeres brand og de produkter, I ønsker at markedsføre. Vi vinkler historien præcist til den enkelte målgruppe, hvad enten der er tale om livsstilsbloggeren eller finansjournalisten. Dermed sikrer vi som jeres PR-bureau maksimal mulighed for at få jeres historie fortalt.

 

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.