LOVING EVENTS

KALB har også en lillesøster ved navn Loving Events.

Vi skaber en professionel fest, event eller arrangement for din virksomhed, dine medarbejdere og dine kunder. Vi rykker ud, hvor din event skal foregå, men vi argumenterer gerne for, at vores egen hjemmebane på Tønder-egnen danner en fantastisk, autentisk og naturskøn ramme om din særlige begivenhed.

Vil du afholde en konference eller en workshop, som dine deltagere vil huske, så lad os hjælpe med at sikre de rigtige rammer og indhold. Til konferencer og workshops gælder det om at give deltagerne en oplevelse sammen. Når man får en oplevelse sammen, skaber man indhold på en helt anden måde – både før, under og efter konferencen eller workshoppen.

Skal dit firma på messe, så kan Loving Events sikre, at jeres messestand skiller sig ud. Vi skaber som jeres eventarrangør den røde tråd i hele kommunikationen og kan være med fra idéudvikling til den praktiske opsættelse af standen – med andre ord: Vi er med hele vejen.

Uanset hvilken event du står overfor, så bidrager vi med alt lige fra idé til indretning, invitationer, materiale, oplægsholdere, facilitering på dagen og evaluering med mere.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.