KALB-morgen

– et skud kommunikation fra morgenstunden

KALB-morgen er vores faste faglige indspark og morgenmøde om kommunikation, som vi holder den første fredag i måneden. Hver gang tager vi et nyt tema under kærlig behandling. Nogle gange snakker vi om de store strategiske udfordringer, mens vi andre gange åbner døren til maskinrummet og kigger på, hvordan tingene fungerer i praksis – eller også tester vi nye features på for eksempel sociale medier.

Udgangspunktet er altid, det vi brænder allermest for;

Kommunikation med hjerte & hjerne

Det er gratis at deltage i KALB-morgen. Det foregår i vores hyggelige omgivelser på Åvedvej 7 i Løgumkloster. Vi starter klokken 8, og er som regel færdige klokken 9.15. Humøret er højt, og der er tid til at vende aktuelle spørgsmål. Så kig forbi til en kop kaffe og et skud kommunikation i godt selskab fra morgenstunden.

Program for 2020

Fredag den 19. juni kl. 8.00:

Tips og tricks til dit arbejde med SEO

Du har måske hørt om SEO – Search Engine Optimization – men hvad er det egentlig, og hvad kan du bruge det til? SEO handler kort sagt om at vælge netop de ord eller den sætning, dine kunder søger på, så de finder din hjemmeside. Til KALB-morgen sætter vi ord på de ord, det gør din virksomhed nemmere at finde via søgemaskiner som Google, og giver dig ideer til dit eget arbejde med SEO.

Tilmeld dig gerne via Facebook her


Fredag den 4. september kl. 8.00:

Facebook Annoncering – hvad skal du vide, for at komme i gang

Vil du gerne i gang med at annoncere på Facebook, eller er du bare lidt nysgerrig på, hvad det egentlig handler om? Så kom og bliv klogere på det, der er værd at vide om facebookannoncering, før du sætter det hele igen.

Hvem er din målgruppe? – alder, interesser, køn, demografi – det kan blive meget specifikt med Facebook.

Fredag den 2. oktober kl. 8.00:

Det skal du overveje, når du skal have ny hjemmeside

 


Fredag den 6. november kl. 8.00:

Bliv bedre til at netværke på LinkedIn

LinkedIn er det sociale medie for dit professionelle ”jeg” – uanset om du er håndværker, sælger, sygeplejerske eller CEO, så er det en platform, hvor du kan dyrke din faglighed og dit professionelle netværk. Men hvornår styrer du dit netværk, så det omfatter andre end tidligere studiekammerater og kollegerne? Vi kigger på, hvordan du ved at være engageret kan optimere din aktivitet, styrke dit netværk og få endnu mere ud af LinkedIn. 


Fredag den 4. december kl.8.00:

Redigering af små film til Sociale Medier

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.