fbpx

– et skud kommunikation fra morgenstunden

KALB-morgen er vores faste faglige indspark og morgenmøde om kommunikation, som vi holder den første fredag i måneden. Hver gang tager vi et nyt tema under kærlig behandling. Nogle gange snakker vi om de store strategiske udfordringer, mens vi andre gange åbner døren til maskinrummet og kigger på, hvordan tingene fungerer i praksis – eller også tester vi nye features på for eksempel sociale medier.

Udgangspunktet er altid, det vi brænder allermest for;

Kommunikation med hjerte & hjerne

Det er gratis at deltage i KALB-morgen. Det foregår i vores hyggelige omgivelser på Åvedvej 7 i Løgumkloster. Vi starter klokken 8, og er som regel færdige klokken 9.15. Humøret er højt, og der er tid til at vende aktuelle spørgsmål. Så kig forbi til en kop kaffe og et skud kommunikation i godt selskab fra morgenstunden.

Program for 2020

Fredag den 6. november kl. 8.00:

Tjeklisten til din nye hjemmeside

Står du overfor at skulle have ny hjemmeside? En hjemmeside et vigtigt omdrejningspunkt for din virksomheds online kommunikation, og derfor skal din nye hjemmeside passe til netop dig og dine kunders behov.

Til KALB gennemgår vi tjeklisten til din nye hjemmeside. Vi kigger på, hvilke overvejelser du bør have, og hvilke beslutninger du skal tage, allerede inden du sætter en ny hjemmeside i søen. Der er nemlig mange valgmuligheder, når det gælder CMS, design, opbygning og funktioner – og det hele skal spille sammen med din virksomheds kernefortælling og kommunikation.

Tilmeld dig KALB-morgen her

 

Fredag den 4. dember kl. 8.00:

Bliv bedre til at netværke på LinkedIn

LinkedIn er det sociale medie for dit professionelle ”jeg” – uanset om du er håndværker, sælger, sygeplejerske eller CEO, så er det en platform, hvor du kan dyrke din faglighed og dit professionelle netværk. Men hvornår styrer du dit netværk, så det omfatter andre end tidligere studiekammerater og kollegerne? Vi kigger på, hvordan du ved at være engageret kan optimere din aktivitet, styrke dit netværk og få endnu mere ud af LinkedIn. 

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.