fbpx

Praktikforløb hos KALB

Det kan du forvente

I et praktikforløb hos os kan du forvente, at læringskurven er stejl, og din faglige udvikling står højt på dagsordenen. Du kommer til at arbejde med de samme opgaver som resten af temaet – både vores egne opgaver og kundeopgaver. Dine arbejdsopgaver afhænger af dine personlige kompetencer og interesser, vi kan derfor ikke sige præcist hvilke opgaver, du kan forvente at arbejde med. Det finder vi ud af sammen. Læs mere om KALB her.

Vi sikrer, at du kommer godt ombord

Som praktikant kommer du godt ombord med vores 14-dages introprogram og buddy-ordning. I dit introprogram får du indsigt i KALB som virksomhed, du møder hele teamet og får en forståelse for, hvilke kompetencer dine nye kolleger har, og hvilke opgaver de sidder med til dagligt. Du bliver tilknyttet en buddy igennem hele din praktikperiode – det er din go-to person, som tager lidt ekstra hånd om dig, selvom hele teamet selvfølgelig altid har din ryg.

Vi afholder løbende opfølgningsmøder i praktikken for at sikre os, at du har det godt og føler, at din praktikperiode både er udfordrende og lærerig. Sammen sikrer vi, at praktikken lever op til dine forventninger, og du udvikler dine faglige såvel som personlige kompetencer.

Lyder det som noget for dig?

Kontakt Louise Høegh Jensen, og hør mere om, hvordan du bliver praktiKALB.

Tidligere praktiKALBere

Emma, praktikant 2022

”Allerede en måned inde i praktikforløbet hos KALB har jeg lært så meget. Det er alt fra kundehåndtering, grafiske tricks og planlægning af egen tid til små hacks, som man kun kan lære ude på arbejdsmarkedet. Min udvikling har været mulig, fordi hele teamet har vist tillid til min opgavehåndtering. Samtidig er de åbne og villige til at vejlede på en god og hjælpsom måde.”

Karina, praktikant 2022

”Jeg ønskede en praktikvirksomhed, som kunne udfordre mig og samtidig vise mig andre måder at tænke på. Jeg fik, hvad jeg havde ønsket mig, idet Kalb fra første dag udfordrede mig med en masse spændende opgaver. Opgaver, hvor jeg skulle prioritere både rækkefølgen af opgaverne og min tid – og samtidig holde balancen. Det har været så fedt at føle sig som en del af holdet fra første uge, og jeg synes, at holdet er så imødekommende og skønne at arbejde sammen med. For mig er det vigtigt at prøve selv og måske fejle, og hos Kalb er der plads til at fejle engang imellem.”

Emma, praktikant 2022

”Under mit praktikforløb har jeg fået mulighed for at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver, hvilket har styrket mine faglige kompetencer. Jeg har ikke kun udviklet mig på det faglige, men i den grad også på det personlige. Hos KALB er to dage ikke ens, hvilket jeg vægter højt. KALB-teamet har vist stor tillid til mig og har altid været gode til at vejlede og hjælpe mig.”

Taísa, praktikant 2022

”I mit praktikforløb hos KALB har jeg fået mulighed for at sætte mine kompetencer i spil og udfordre mig selv både fagligt og personligt. Jeg har blandet andet arbejdet med portræt- og produktfotograferinger, grafisk design, konceptudvikling og digital markedsføring. Kalb har kontor i Løgumkloster og Sønderborg. Jeg har fået glæden af at arbejde på begge steder, men var primært tilknyttet kontoret i Sønderborg. Det har været en meget spændende og lærerig oplevelse at være en del af KALB-universet.”

 

Louise, praktikant 2022

”KALB har givet mig muligheden for at udvikle mig både fagligt og personligt. Man kan tydeligt mærke, at hele teamet ønsker dig det bedste, og de står altid klar til at hjælpe. Hos KALB bliver du en del af teamet og arbejdsopgaverne fra dag et, men samtidig får du lov til at være praktikant. Det er okay ikke at kunne det hele, og man skal bare gøre sit bedste.”

 

Lise, praktikant 2021

”Mit praktikforløb hos KALB har været meget lærerigt. Jeg har fået lov til at arbejde med mange forskellige kommunikationsopgaver heriblandt tekstforfatning, som er en helt ny disciplin for mig – men som jeg er glad for, at jeg nu har fået med i bagagen. Samtidig har KALB-teamet altid været hjælpsomme med sparring og gode råd.”

Michelle, praktikant 2021

"Hele teamet har vist stor tillid til mig og mine faglige kompetencer, og de har givet mig plads til at udforske områder, jeg ikke har erfaring med. Marianne og Kirsten har formået at skabe et arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, og hvor der bliver taget hånd om medarbejderne. Jeg har ikke været et sekund i tvivl om, at hele teamet har ønsket at give mig et godt og lærerigt praktikforløb - og det har de i den grad formået.”

 

Theresa, praktikant 2021

"I mit praktikforløb hos KALB har jeg fået mulighed for at sætte mine kompetencer i spil, udfordre mig selv og udvikle mig fagligt såvel som personligt."

 

Liselotte, praktikant 2021

”Jeg har fået mulighed for at arbejde med mange forskellige opgaver og kunder – store som små. Det er superfedt at få så mange hands-on opgaver. Hvis man ønsker et praktikforløb, hvor læring og praktisk erfaring er omdrejningspunktet, så er KALB det oplagte sted at søge praktik.”

Mød os her:

Praktikmesse for journalistpraktikanter i Videnbyen Odense d. 26. oktober

SDU Business Lunch i Kolding d. 29. september.

Vi søger:

Eventpraktikant

Grafisk praktikant

Kommunikationspraktikant

SoMe-praktikant

Journalist praktikant

Kunne du tænke dig at høre mere, eller har du spørgsmål, så kontakt:

 

Louise Høegh Jensen

E-mail:  louise@kalb.dk

Mobil: +45 28 71 55 05

 

 

Følg os på instagram

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.