KALB-morgen:

Klimakommunikation (Sønderborg)

Hvordan undgår du greenwashing, uden at det bliver greenhushing? Få tips og tricks til din virksomheds klimakommunikation, så du føler dig rustet til at kommunikere om virksomhedens klimatiltag.

Føler du, at det er som at træde ud på tynd is, når klimakommunikation kommer på tale, og holder det dig fra at kommunikere om din virksomheds klimatiltag? Tag med til denne måneds KALB-morgen, hvor vi gør dig klogere på, hvor grænsen går mellem greewashing og greenhushing, det vil sige, hvordan du undgår at overdrive eller underdrive de klimatiltag, som din virksomhed iværksætter.

Få inspiration til, hvordan du ser muligheder frem for begrænsninger i din klimakommunikation, og tips til, hvordan du kan kommunikere inden for den grønne grænse.

Din oplægsholder og vært på dagen er vores strategiske rådgiver Marianne Rosalie Kalb og grafiske designer Marlene Pabst Fournaise.

Praktiske oplysninger

Dato og tid: Torsdag d. 30. marts 2023 kl. 8.00-9.15 i Domicilet i Sønderborg, Ellegårdvej 36.

Tilmeld dig KALB-morgen her

Skriv til Line på line@kalb.dk, hvis du ønsker at deltage.

Når du tilmelder dig, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedesbrev, hvor du kan følge med i kommende kurser og gratis aktiviteter hos os.

Mød din oplægsholder

 

Har du spørgsmål?

E-mail: info@kalb.dk
Tlf: 72 44 11 01

 

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.