Mød KALB til Klimafolkemødet 2023

Vi hylder de grønne frontløbere …
Til Klimafolkemødet 2023 står vi sammen om at sætte fokus på, hvorfor og hvordan nogle virksomheder lykkes med at kommunikere deres grønne initiativer uden at få Forbrugerombudsmanden på nakken.
Det sker i et kreativt format, hvor vi inviterer to udvalgte virksomheder på podiet og lader os inspirere til grøn kommunikation og hylder dem, der står frem som gode eksempler og frontløbere på feltet.
Find os til Klimafolkemødet
Find os på blå scene fredag den 1. september kl. 13.00-13.45. Her sætter Marianne Rosalie Kalb – sammen med udvalgte aktører – fokus på god praksis, når det gælder virksomheders grønne kommunikation.
Publikum agerer presse sammen med redaktør for Sustain Report, Henrik Munksgaard, og stiller spørgsmål til de to virksomheder repræsenteret af adm. direktør for Lindab, Heino Wolter Juhl, og kommunikationsdirektør for DLG-koncernen, Mette Sehested. Vi søger selvfølgelig sammen for at hylde og give applaus!
De udvalgte aktører er:
  • Heino Juhl – administrerende direktør, Lindab
  • Mette Sehested – kommunikationsdirektør, DLG-koncernen
  • Henrik Munksgaard – redaktør, Sustain Report
  • Christian Poll – specialkonsulent, Forbrugerombudsmanden.
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Mød KALB til Klimafolkemødet i Middelfart den 1. september 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev i mellemtiden for at høre mere om arrangementet og få viden om klimakommunikation og kommunikation og markedsføring i det hele taget. Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev via formularen herunder:
Balancen i den grønne kommunikation
Adm. direktør Brian Mikkelsen, Dansk Erhverv, er citeret for at sige, at ligesom Danmark er det mindst korrupte land i verden, er Danmark formentlig også det mindst greenwashede. Det skyldes, at danske virksomheder går i dækning og undgår at kommunikere om deres grønne initiativer – netop af frygt for at blive beskyldt for greenwashing. Til Klimafolkemødet ønsker vi hos KALB at sætte fokus på dem, der står frem og finder balancen i at kommunikere deres grønne initiativer. Lad os hylde frontløberne sammen og blive inspireret af deres gode eksempler.

Følg med i KALBeriet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.