Tag med KALB på kursus i sociale medier

De sociale medier er her, der og alle vegne. De følger med os på mobiltelefonen, lige meget hvor vi bevæger os hen. Men hvordan er det nu lige, at I som virksomhed skal forholde jer til sociale medier? Det kan en række kurser arrangeret af KALB PR & Kommunikation hjælpe jer videre med.

Hos KALB har vi arbejdet professionelt med sociale medier siden 2008 – og vi elsker det! Det synes vi også, du skal, og derfor har vi skabt KALB Kurser, hvor du får en række crash courses i Facebook, LinkedIn og Instagram, der styrker dit og virksomhedens arbejde med de enkelte platforme.

Vi indretter kurserne som små workshops med få deltagere. Det bliver en blanding af teori og praktiske øvelser. Du får mulighed for at gennemgå individuelle problemstillinger, og du går hjem med et konkret udbytte, som du kan bruge direkte i dit videre arbejde med sociale medier.

KALB Kurser afvikles i vores hyggelige og rolige omgivelser på Aavedvej 7 i Løgumkloster. Men der er mulighed for, at vi rykker ud til jer, hvis I er en håndfuld fra samme virksomhed. Hvert kursus koster 795,- + moms per deltager.

Se udvalget af kurser her, og kontakt Ann Warren på telefon 51214525 eller mail til ann@kalb.dk, hvis du er interesseret i et eller flere kurser, så sætter vi en dato og samler et hold.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til KALB Kurser!

Mange hilsner

KALB-teamet

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.