Digital kommunikation / Grafisk design, video & animation

Med en stærk grafisk profil bliver du anerkendt, genkendt og adskilt fra dine konkurrenter på markedet.

Den grafiske palette

Et førstehåndsindtryk har afgørende betydning for, hvordan du opfattes. Her er øjenkontakt og kropssprog afgørende faktorer – og bedømmelsen falder med lynets hast.

I din visuelle fremtræden kan vi oversætte øjenkontakt og kropssprog til dit grafiske udtryk. Er det enkelt, klart og tydeligt? Hvis dine grafiske redskaber ikke taler samme sprog og ikke har et strømlinet udtryk, skaber du forvirring hos din modtager – og det gør det vanskeligt at opbygge en solid kendskabsgrad. Hos KALB skaber eller redesigner vi din grafiske palette, så den står stærkt hele vejen rundt.

Med en entydig grafisk identitet øger du din kendskabsgrad. På den måde øger du relationen til din målgruppe og dermed også dit salg.

Når din grafiske identitet spiller, kan du spice dit markedsføringsmateriale op med bevægende elementer, for eksempel videoer og animationer. Øjet drages af ting, der bevæger sig, og det gør disse virkemidler til en god investering – især på dagens sociale medier.

Den grafiske palette er bred. Vi rådgiver,

eksekverer og arbejder blandt andet med:

Logo

Animation

Skilte

Bannere

Bomærke

Video

Reklamer

Visitkort

Ikoner

Annoncer

Illustrationer

Plakater

Emballage

Magasinopsætning

Plancher

Foldere/flyers

Cases

scrub box

scrub box

scrub box er et splinter nyt hudplejebrand, der sælger body scrubs og opskrifter baseret på ærlige og rene ingredienser, så mænd og kvinder med omtanke for deres hud kan blande deres helt egen body scrub.

Se resultatet

N.T. Bolig Pavillon

N.T. Bolig Pavillon

Hos N.T. i Tinglev ønskede de at udbrede kendskabsgraden til deres nyeste forretningsområde, N.T. Bolig Pavillon, og på samme tid vedligeholde det lokale kendskab til deres tre andre forretningsområder. De ville gerne øge deres online tilstedeværelse og ønskede at udforske nye digitale platforme og kanaler.

Se resultatet

Digital kommunikation

Digital strategi & organisk indhold

Online kampagner & SoMe

Webudvikling & SEO

Visuel kommunikation

Grafisk design, video & animation

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev

... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.