Gazelle til KALB

Hvert år sætter Dagbladet Børsen navn på Danmarks hurtigst voksende virksomheder og kårer dem som gazellevirksomheder. I år er der kåret 1999 gazeller på landsplan, 232 af dem ligger i det syddanske – og KALB fra Løgumkloster er én af dem.

En gazellevirksomhed er en virksomhed, der set over en fireårig periode har klaret skærene på en særligt fin måde. For at blive gazellevirksomhed skal man være et ApS eller et A/S, og man skal i løbet af fire regnskabsår hvert år have haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hos KALB er væksten øget med 110% siden 2013 – en vækst, som de to damer i front for KALB, Kirsten von Wildenradt og Marianne Rosalie Kalb er stolte over:

-I KALB har vi et motto, der hedder, at vi hver dag arbejder for at gøre os fortjente til den næste opgave. Vi vægter vores samarbejdsrelationer meget højt, og vi går langt for at sikre, at det samarbejde, vi har med vores kunder, kan mærkes på mere end én måde. Netop den tilgang betyder, at vi i langt de fleste af vores kunderelationer bygger på en høj grad af tillid og ægte samarbejde, og derfor holder vores relationer også i længden. Udover at vi har et fantastisk team, tror vi, at det i virkeligheden er historien bag vores gazellekåring.

På spring til mere

En gazellekåring får imidlertid ikke teamet fra KALB til at hvile på laurbærrene.

Kommunikationsvirksomheden, der har eksisteret siden 2007, har planer om meget mere:

-Vi har et forretningspotentiale, der er større, end vi selv kan få øje på. Udover at vi er dygtige kommunikationsgeneralister, er vi også specialister på mindst ét felt, nemlig kommunikation der skal hjælpe virksomheder og organisationer i forandring. Det dækker også forandringer, der kan opfattes kritisk af virksomhedens interessenter – og som kan udvikle sig til både kedelige interne historier, uheldige overskrifter i aviserne og shitstorms på de sociale medier. Dén kompetence vil vi både styrke og synliggøre yderlige i fremtiden, siger Marianne Rosalie Kalb.

KALB styrker organisationen og fremtidens vækst yderlige ved fra slutningen af året at tilknytte et “SpringBoard” – en gruppe af mennesker, der skal inspirere og sparke yderlige til de to damer i front for den lille kommunikationsvirksomhed til yderlige vækst, flere arbejdspladser – og måske nye borgere til kommunen:

-Vi er et lille firma med potentiale til mere – og vi glæder os til at få os en minibestyrelse, der kan hjælpe os med at udfolde det potentiale. I sidste ende handler det om mere end vores egen vækst; det handler i høj grad om, at vi ønsker at smide vores kræfter ind i den fælles opgave, vi har i Tønder Kommune med hensyn til at tiltrække nye borgere og andre virksomheder til vores “hood”. Det er vi hver eneste dag bevidste om, og det er da fedt, at vi her for nyligt har fået en ny kollega, der nu sammen med kæresten flytter til Tønder Kommune – det er vores anpart i vores allesammens fælles vækst, slutter Marianne Rosalie Kalb.

 

 

Tilmeld dig KALBs nyhedsbrev
... og modtag løbende vores nyhedsbrev med tips og tricks, nyheder og inspiration fra vores verden.
Tak for din tilmelding
Din email er nu blevet tilføjet til vores nyhedsbrev. Og du vil nu løbende modtage vores tips & tricks.